[FONT=georgia]Ürünümüzden memnun kalmazsanız kusup çıkarabilirsiniz.İyade yok yani.
Çevrimdışı Selahaddin Eyyubi İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 25 Tem 2013 #81 Ürünümüzden memnun kalmazsanız kusup çıkarabilirsiniz.İyade yok yani.
Çevrimdışı samanpan . Site Emektarı 25 Tem 2013 #82 yemek de olaydı sahur hizmeti. yalnız yaşayanlar için hizmet olurdu
Çevrimdışı Selahaddin Eyyubi İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 25 Tem 2013 #83 Yemek hizmetimiz zaten var.
K Çevrimdışı Kuşçu İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 25 Tem 2013 #84 samanpan' Alıntı: yemek de olaydı sahur hizmeti. yalnız yaşayanlar için hizmet olurdu Genişletmek için tıkla ... Akhi sen yaşıyorsun da ne oldu. Daha yemeği yemeden içmeye geçtiniz. Yani daha yemesini bile beceremiyorsunuz. :d Çok şükür benim öyle bir derdim yok.
samanpan' Alıntı: yemek de olaydı sahur hizmeti. yalnız yaşayanlar için hizmet olurdu Genişletmek için tıkla ... Akhi sen yaşıyorsun da ne oldu. Daha yemeği yemeden içmeye geçtiniz. Yani daha yemesini bile beceremiyorsunuz. :d Çok şükür benim öyle bir derdim yok.
Çevrimdışı Selahaddin Eyyubi İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 25 Tem 2013 #86 Ben dükkanı Şakird'e devredip çıkacam o kapatır dükkanı.. Cümleten hayırlı geceler.
K Çevrimdışı Kuşçu İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 25 Tem 2013 #88 eee herkes gittiğine göre ben de bir samanpan'ın sitesini karıştırayım bakalım ne çıkacak.
Çevrimdışı Selahaddin Eyyubi İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 25 Tem 2013 #89 Telefon ettiler Şakird dükkanda değil diye geldim bende sahura mı gitti mübarek
Çevrimdışı samanpan . Site Emektarı 25 Tem 2013 #90 bu nası lokanta. mönü dedim gelmedi, et yemeği dedim gelmedi.
Çevrimdışı Selahaddin Eyyubi İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 25 Tem 2013 #91 Şakird'le yolları ayıracaz bu gidişle çok kaytarıyor.Menümüz: Guru+Fasulye+Soğan Mantı Dolma Öğrenci Yemeği(Makarna) vs...vs... Özel olarak yapmamızı istediğiniz bir yemek var mı efem ?
Şakird'le yolları ayıracaz bu gidişle çok kaytarıyor.Menümüz: Guru+Fasulye+Soğan Mantı Dolma Öğrenci Yemeği(Makarna) vs...vs... Özel olarak yapmamızı istediğiniz bir yemek var mı efem ?
Çevrimdışı Selahaddin Eyyubi İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 25 Tem 2013 #93 Aha en güzelini unuttum bi saç tava yaparım..Uffff
K Çevrimdışı Kuşçu İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 25 Tem 2013 #94 Yaw arkadaş samanpan yemek beğenmez olan şakirde olur.
K Çevrimdışı Kuşçu İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 25 Tem 2013 #96 sac tavanın yanında meyan kökü şerbetine ne dersin?
Çevrimdışı Selahaddin Eyyubi İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 25 Tem 2013 #97 Samanpan abime Bi Saçtava yanında ne içersin? Okçu sen yemiyecen mi ?
K Çevrimdışı Kuşçu İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 25 Tem 2013 #98 Ben sahurda kahvaltı yaparım. Antepliler, urfalılar gibi ciğer vb. şeyler sabah sabah yemem.
K Çevrimdışı Kuşçu İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 25 Tem 2013 #100 Belli olmaz akhi 2 yıl garantili değildir.