Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

hebbit kerrih Çevrimdışı

hebbit kerrih

İslam-tr Mudâvimi
Site Emektarı
kardeşlerimiz tarih yazarken Allah için din için hilafeti tekrardan kurmak için can verirken hiçbir şey yapmamak içimi eziyor. daha da kötüsü bir süre sonra bu hissiyat kayboluyor çeşitli günahlara giriyorum. Alem-i İslam bu kadar zulüm altında bugün değilse hangi gün diyorum fakat her şey lafta kalıyor. :(

İ Çevrimdışı

İbn Muhammed

الله اكبر و العزة الله
İslam-TR Üyesi
Hz. Sevban radıyallahu anh anlatıyor: “Rasûlullâh -sallallâhu aleyhi ve sellem- buyurdular ki:

“–Size çullanmak üzere, yabancı kavimlerin, tıpkı sofraya çağrışan yiyiciler gibi, birbirlerini çağıracakları zaman yakındır.”

Orada bulunanlardan biri:

“–O gün sayıca azlığımızdan mı bu durum başımıza gelecek?” diye sordu.

“–Hayır, bilakis o gün siz çok olacaksınız. Lakin sizler bir selin getirip yığdığı çer-çöpler gibi hiçbir ağırlığı olmayan kimseler durumunda olacaksınız. Allah, düşmanlarınızın kalbinden size karşı korku duygusunu çıkaracak ve sizin kalplerinize zaafı atacak!” buyurdular.

“–Zaaf da nedir ey Allah’ın Rasûlü?” denildi.

“–Dünya sevgisi ve ölüm korkusu!” buyurdular.” (Ebu Davud, Melahim 5/4297)

:(:(:( Bu günlerde yatarken aklıma hep bu geliyor.

Sayfullah at-Turki Çevrimdışı

Sayfullah at-Turki

حَسْبُنَا ٱللَّهُ وَنِعْمَ ٱلْوَكِيل
İslam-TR Üyesi

Ebu Usame el Gharib, bu kardeş bi aralar Almanya'nın gündeminde çok yer aldı. Eski rapçi Deso Dog(simdi Ebu Talha al Almani) ile birlikte yanilmiyorsam IŞİD'e katıldılar. Daha sonra Ebu Usame sınırda yakalandı , Suriye'den Türkiye'ye geçerken. En son hapisteydi şimdi ne yapıyor bilmiyorum.

Ebu Mervan Çevrimdışı

Ebu Mervan

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Ebu Usame el Gharib, bu kardeş bi aralar Almanya'nın gündeminde çok yer aldı. Eski rapçi Deso Dog(simdi Ebu Talha al Almani) ile birlikte yanilmiyorsam IŞİD'e katıldılar. Daha sonra Ebu Usame sınırda yakalandı , Suriye'den Türkiye'ye geçerken. En son hapisteydi şimdi ne yapıyor bilmiyorum.
Takas yapılanlar içindeydi kendisi. Şuan ya suriyede yada ırakda.

metin öztürk Çevrimdışı

metin öztürk

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
hebbit kerrih Çevrimdışı

hebbit kerrih

İslam-tr Mudâvimi
Site Emektarı
buraya ilk kayıt olduğum zamanlarda Allah-u alem @Abdullah Yusuf abi demişti galiba "üç beş sakallı adamız akhiler birbirimizi kırmayalım." o söz aklıma geldi.

E Çevrimdışı

Ebu Ubeyde bin Cerrah

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
buraya ilk kayıt olduğum zamanlarda Allah-u alem @Abdullah Yusuf abi demişti galiba "üç beş sakallı adamız akhiler birbirimizi kırmayalım." o söz aklıma geldi.
Bir gün sen biriyle kapistiginda (Allah gostermesin) kim ayiracak merak ediyom. Mashaallah guzel arabuluculuk yapiyon akhi. Allah razi olsun...:)

hebbit kerrih Çevrimdışı

hebbit kerrih

İslam-tr Mudâvimi
Site Emektarı
1. sınıfta bir dersi var toplumsal yapılar ve tarihsel dönüşümler galiba yine geçemeceyeceğim şöyleki;

ilk aldığımda dersi 95 100 90 not aldım fakat hoca bir derste herkesi ayağa kaldırıp sırayla "sen istanbul büyükşehir belediyesi başkanı olsan ne yaparsın?" diye sordu orda ki arkadaşlar cevap veremeyince başladı azarlamaya "siz ne biçim öğrencisiniz sizin hiç mi hayaliniz yok!" diye ben araya girdim hocam dedim insanlara hayalini sormuyorsunuz ki kafanızdan bir hayal uydurup ona göre konuşuyorsunuz ayıp değil mi kaç yaşında adamları azarılıyorsunuz belki o bağırdığınız adamın hayali mutlu mesut bir aile kurmak sadece lütfen dedim hoca senın ilk notun kaç dedi 95 deyince millet güldü falan normalde devamsızlıktan kalma yokken hoca beni dersten bıraktı neyse dedim sonra ki sene almadım bu sene tekrar alıyorum dersi.

bu sene ki hoca ingiliz casununun itiraflarını okutuyor ondan ozet cıkarmaz sınavda onu sorcak falan ılk sınav ıse kıtaptan bagımsızdı 85 aldım ozette resmen kitaba reddiye yazdım bugun finalde de reddiye yazdım kitaba muhammed bin Abldülvehhaba iftilaralar atıldıgından bahsettım kitaplardan delıller hucurat / 6 ve hakeza ve hakeza bundan baya bı oncede hocaya maıl atmıstım hocam reddıye yazabılır mıyım işte bunlar yalan yanlışlar var dıye hoca da bana yazamasın demıs ama bakmadım mesaja baya da sert çıkmı ibni arabiler bilmem neleri övmüş :D bişiler yazmış işte. anlıcağınız yine kaldık :D

bi de dün gece arkadaşla güreşirken boynumu incittim :( öle işte.

Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
@hebbit kerrih akhi boynun için geçmis olsun, kendine iyi bak daha benimle güresicen:p
sizin okul nasil bisey anlamadim:confused::eek::ssrtcbya: zaten Türkiye egitim sistemindende hiç anlamam:bsmagryr:
aldigin notlar çok güzel:kedicik: kardesin olarak tebrik ederim :alkış :alkış

H Çevrimdışı

Hattab Amedi

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
bi de dün gece arkadaşla güreşirken boynumu incittim :( öle işte.

Güreş dedinde aklıma anımı getirdin..
Bir kardeş bana meydan okudu :) yapma etme,ayıptır dedim,bu cüssenle bana meydan okuma dedim,anlamadı..
Baktım olmuyor,kırmayayım dedim...ikinci dakkada,kırpppp diye bir ses,ayak yerinden zorlanınca kırılma meydana geldi...:acpsnr:
3 ayboyunca her gittiği yere,onu sırtuımda taşımak zorunda kaldım,evleri yokuştaydı,araba gitmiyordu oraya,belim kırılıyordu..
en son ona dedimki...keşke ayağım kırılaydıda,senle güreşmeseydim,seni taşıya taşıya belim kırılacak neredeyse dedim...

Ehhhh artık o bir numune oldu,artık kim bana sataşırsa,diyorumki....
......kardeşe gidin,onunla konuşun sonra gelin...:)
artık kimse benle güreşmiyor..

hebbit kerrih Çevrimdışı

hebbit kerrih

İslam-tr Mudâvimi
Site Emektarı
Güreş dedinde aklıma anımı getirdin..
Bir kardeş bana meydan okudu :) yapma etme,ayıptır dedim,bu cüssenle bana meydan okuma dedim,anlamadı..
Baktım olmuyor,kırmayayım dedim...ikinci dakkada,kırpppp diye bir ses,ayak yerinden zorlanınca kırılma meydana geldi...:acpsnr:
3 ayboyunca her gittiği yere,onu sırtuımda taşımak zorunda kaldım,evleri yokuştaydı,araba gitmiyordu oraya,belim kırılıyordu..
en son ona dedimki...keşke ayağım kırılaydıda,senle güreşmeseydim,seni taşıya taşıya belim kırılacak neredeyse dedim...

Ehhhh artık o bir numune oldu,artık kim bana sataşırsa,diyorumki....
......kardeşe gidin,onunla konuşun sonra gelin...:)
artık kimse benle güreşmiyor..
abi bende ufak adamla yapıodum da boynumla adamı kaldırmaya çalıştım saçma sapan sonra vazgeçıp tuttum gogsunu sıktım tamam tamam arhhg dıe bagırdı ama coktan boyun gitmişti :D

yoksa küçükken camiler arası güreş şampiyonası şampiyonuyum yani bugüne bugüne :p