Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
'@' işaretinden sonra boşluk bırakmadan üyenin ismini yazarsan ufak bir kutucuk çıkıyor, ordan seçecen akhi.

akhi bende bisey soruyum bazilari buraya tikla adinda bir link yapabiliyorlar bu nasil oluyo:) ve tiklayinca misal haber çikiyor vs vs:confused:

İ Çevrimdışı

İbn Muhammed

الله اكبر و العزة الله
İslam-TR Üyesi
akhi bende bisey soruyum bazilari buraya tikla adinda bir link yapabiliyorlar bu nasil oluyo:) ve tiklayinca misal haber çikiyor vs vs:confused:
Akhi gönderi için mesaj yazdığın yerin üst kısımında renkleri ayarladığın kısım var ya onun 2 yanında 'link' sekmesi var onu kullanıp link oluşturabiliyorsun. Ama linki gizleyemiyorsun bildiğim kadarıyla.

hebbit kerrih Çevrimdışı

hebbit kerrih

İslam-tr Mudâvimi
Site Emektarı
Hoca 13 kere notumu deiştirdi 90dan 70 e indi notlarimi sirf muhammed bin abdulvehava zina etti icki icti diye iftira ettiler dedigim icin ingiliz ajanin itiraflari kitabinda.

13 kere deistirmissiniz en son dc yapana kadar dedim. Cvben soyle dedi

Sen geçtiğine şükret.

Bu esnada sana bir haberim var.
Nelere sebep olduğunu bilsen bayılırsın. Bu konuda sana teşekkür ederim.

Seninle görüştüğümüz günden sonra birşeyin farkına vardım. Dedim ki Selefiliğe ve Vehhabiliğe karşı insanları daha fazla uyandırmak lazım.
Bu sebeple İngiliz casusu Kitabı'ndan tam 1200'den fazla kitabı Anadolu'ya ve Imam hatiplere gönderdik. Ayrıca maille Vehhabilik Kitabı'nı yüzlerce insana gönderdim.

Daha neler yapacağımızı aklın alamaz.

Gelen cevap maillerini bir görsen... Selefiliğe, Vehhabiliğe karşı uyanış mahiyetinde neler var neler. Birisi mesela diyor ki İbni Teymiyyenin Kitapları vardı kütüphanemde. Hepsini yakmaya karar verdim diyor. IŞID illetini bilmiyordum bu gönderdikleriniDen öğrendim diyenler... Arabistan'ı hakiki ehli Sünnet zannediyordum. Ne kadar yanılmışım diyenler... Selefilik, vehhabiik, Necdli Vehhab ve Ibn-i Teymiyye hakkında yazılanları bir görsen... Insanlar göz yaşlarıyla cevap gönderiyorlar. Bir haftada 400den fazla mail geldi

Hepsi de Selefilik hakkında bilgi sahibi olduklarını yazıyorlar

Sana teşekkür ederim. Sen olmasaydın bu kadar kamçılanamazdım. Insanları uyandırmak için daha fazla koşturmamıza sebep olsun.
Çevremdekilere senden bahsettim. Hepsi de hidayetin için dua ediyorlar. Onlar da senin sayende inanılmaz koşturuyorlar

Ben de, helal sana yaman hocaymissin yazdim. :D ne adamlar var ya simdi cocuk gibi mesajlar atio ne dedigini anlamiyorum.

Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
Akhi gönderi için mesaj yazdığın yerin üst kısımında renkleri ayarladığın kısım var ya onun 2 yanında 'link' sekmesi var onu kullanıp link oluşturabiliyorsun. Ama linki gizleyemiyorsun bildiğim kadarıyla.

yanlis görmediysem bazilari gizleyebiliyor, birdahaki sefere görürsem yapan kisiye söylerim:)

İ Çevrimdışı

İbn Muhammed

الله اكبر و العزة الله
İslam-TR Üyesi
Hoca 13 kere notumu deiştirdi 90dan 70 e indi notlarimi sirf muhammed bin abdulvehava zina etti icki icti diye iftira ettiler dedigim icin ingiliz ajanin itiraflari kitabinda.

13 kere deistirmissiniz en son dc yapana kadar dedim. Cvben soyle dedi

Sen geçtiğine şükret.

Bu esnada sana bir haberim var.
Nelere sebep olduğunu bilsen bayılırsın. Bu konuda sana teşekkür ederim.

Seninle görüştüğümüz günden sonra birşeyin farkına vardım. Dedim ki Selefiliğe ve Vehhabiliğe karşı insanları daha fazla uyandırmak lazım.
Bu sebeple İngiliz casusu Kitabı'ndan tam 1200'den fazla kitabı Anadolu'ya ve Imam hatiplere gönderdik. Ayrıca maille Vehhabilik Kitabı'nı yüzlerce insana gönderdim.

Daha neler yapacağımızı aklın alamaz.

Gelen cevap maillerini bir görsen... Selefiliğe, Vehhabiliğe karşı uyanış mahiyetinde neler var neler. Birisi mesela diyor ki İbni Teymiyyenin Kitapları vardı kütüphanemde. Hepsini yakmaya karar verdim diyor. IŞID illetini bilmiyordum bu gönderdikleriniDen öğrendim diyenler... Arabistan'ı hakiki ehli Sünnet zannediyordum. Ne kadar yanılmışım diyenler... Selefilik, vehhabiik, Necdli Vehhab ve Ibn-i Teymiyye hakkında yazılanları bir görsen... Insanlar göz yaşlarıyla cevap gönderiyorlar. Bir haftada 400den fazla mail geldi

Hepsi de Selefilik hakkında bilgi sahibi olduklarını yazıyorlar

Sana teşekkür ederim. Sen olmasaydın bu kadar kamçılanamazdım. Insanları uyandırmak için daha fazla koşturmamıza sebep olsun.
Çevremdekilere senden bahsettim. Hepsi de hidayetin için dua ediyorlar. Onlar da senin sayende inanılmaz koşturuyorlar

Ben de, helal sana yaman hocaymissin yazdim. :D ne adamlar var ya simdi cocuk gibi mesajlar atio ne dedigini anlamiyorum.
Akhi bu zatın Şeyh Usame hakkında fikirlerini sormak istiyorum ama, çekiniyorum.

hebbit kerrih Çevrimdışı

hebbit kerrih

İslam-tr Mudâvimi
Site Emektarı
Akhi bu zatın Şeyh Usame hakkında fikirlerini sormak istiyorum ama, çekiniyorum.
Akhi hoca iste devletci heralde hoca derken din hocasi deil tarihci bence nefret ediodur seyh usameden hayatlari zan bu adamlarin.

hebbit kerrih Çevrimdışı

hebbit kerrih

İslam-tr Mudâvimi
Site Emektarı
hebbit kerrih Çevrimdışı

hebbit kerrih

İslam-tr Mudâvimi
Site Emektarı
hebbit kerrih Çevrimdışı

hebbit kerrih

İslam-tr Mudâvimi
Site Emektarı
E Çevrimdışı

Ebu Ubeyde bin Cerrah

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
akhi o konu çok sıkıntı ya :D hayatım boyunca saçım ve sakalımla anıldım. cidden kötü. Allah müslümanlara sabır versin.

akhiler simdiye kadar kimse benim sakalima bisey demedi, üstelik fransada:eek::D gerçi eskiden uzun degildi:hmmm:

hebbit kerrih Çevrimdışı

hebbit kerrih

İslam-tr Mudâvimi
Site Emektarı