Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ergen edebiyatı yapmış bu adamlar akhi millette kanıyor işte. yok yıllarca el üzerinde taşınmak istensin son gününde 4 kişinin ellerinde mezarına taşındı bilmem ne sonra yavaştan "kafir ol" temalı sözler. tam bir kafir. hep söz oyunu.
bu adam kitabında şöyle bir olay geçiyor
zerdüşt denen adam bir bilgenin yanına gidiyor bilge şu sözleri söylüyor " bir insanın mutluluk kaynağı uykudur güzel uyku uyuyup güzelce uyanan insan mutlu olur güzel uyku uyumamız da vicdanımızın rahatlığına bağlıdır vicdanımızın rahatlığı da güzel işler yapmaya"
adamın sözlerini ben çok beğendim akhi sonra bu zerdüşt denen kafir sinirlenip ortamda çıkıyor "bunlar ancak uykucular" diyor. tam bir kafir ya kafir adam kimseyi de beğenmiyor.
Ben bıraktım onu akhi. Anlamışım gibi dua ediyom. Başkaları komik buluyorsa "gülen smiley" gönderiyom. Üzülüyorlarsa "üzülen smiley" gönderiyom. Gavur ingilizlerin dediği gibi "just go with the flow"