Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

hebbit kerrih Çevrimdışı

hebbit kerrih

İslam-tr Mudâvimi
Site Emektarı

ergen edebiyatı yapmış bu adamlar akhi :D millette kanıyor işte. yok yıllarca el üzerinde taşınmak istensin son gününde 4 kişinin ellerinde mezarına taşındı bilmem ne sonra yavaştan "kafir ol" temalı sözler. tam bir kafir. hep söz oyunu.

bu adam kitabında şöyle bir olay geçiyor

zerdüşt denen adam bir bilgenin yanına gidiyor bilge şu sözleri söylüyor " bir insanın mutluluk kaynağı uykudur güzel uyku uyuyup güzelce uyanan insan mutlu olur güzel uyku uyumamız da vicdanımızın rahatlığına bağlıdır vicdanımızın rahatlığı da güzel işler yapmaya"

adamın sözlerini ben çok beğendim akhi :D sonra bu zerdüşt denen kafir sinirlenip ortamda çıkıyor "bunlar ancak uykucular" diyor. tam bir kafir ya :p kafir adam kimseyi de beğenmiyor.

Ahadun Ahad Çevrimdışı

Ahadun Ahad

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
estağfurullah hocam olur mu diyip uzatmak istemiyorum ama estağfurullah hocam olur mu :)

O nasıl soru hocam. Bi saattir anlamaya calisiyorum. Neyse yarın bütten sınavım var. Erkenden kalkmam lazım. İyi geceler hepinize.
B1ULcftIgAArrUW.jpg:large

E Çevrimdışı

Ebu Ubeyde bin Cerrah

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
O nasıl soru hocam. Bi saattir anlamaya calisiyorum. Neyse yarın bütten sınavım var. Erkenden kalkmam lazım. İyi geceler hepinize.
B1ULcftIgAArrUW.jpg:large
büt? yok abi ben bırakıyorum bu işi.. elimde sözlükle konuşuyorum

Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
E Çevrimdışı

Ebu Ubeyde bin Cerrah

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
bende ayni durumdayim, bazen anlamiyom google'den ariyom..:) bulamayinca kendimi ezük hissediyom:kptmya:
Ben bıraktım onu akhi. Anlamışım gibi dua ediyom. Başkaları komik buluyorsa "gülen smiley" gönderiyom. Üzülüyorlarsa "üzülen smiley" gönderiyom. Gavur ingilizlerin dediği gibi "just go with the flow" :)

hebbit kerrih Çevrimdışı

hebbit kerrih

İslam-tr Mudâvimi
Site Emektarı
Selamünaleyküm akhiler,
Gece gece ne bu muhabbet :D ALLAH a şükürler olsun benim büt diye bir derdim yok :D
aleykum selam büt var bende de :( dua edin de ders çalışayım akhiler yarından itibaren :/

Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
aleykum selam büt var bende de :( dua edin de ders çalışayım akhiler yarından itibaren :/

yav bu nasil isim ya, fransizca kötü bisey demek:eek::ssrtcbya::komik: bende bir an sizleride fransada zannedip neden bu kelimeyi kullaniyorlarki diyodum:D

E Çevrimdışı

Ebu Ubeyde bin Cerrah

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
yav bu nasil isim ya, fransizca kötü bisey demek:eek::ssrtcbya::komik: bende bir an sizleride fransada zannedip neden bu kelimeyi kullaniyorlarki diyodum:D
ingilizce anlami ile ayniysa tahmin edebiliyorum. "bütten" cikacagim degince bir garip oluyor hakketen :)