Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
Sivaslı yolculuk ne zaman InşaAllah ...

akhi simdilik tarih belli degil, sizde amma acele ediyorsunuz canim:D ben size haber verecem merak etmeyin:hmmm:
panik yok hersey kontrol altinda, ben ilk açtigim konunun oraya yazacagim yani büyük ihtimal haberin olur;)
yoksa sen benden öncemi gittin:snzdglsn:

metin öztürk Çevrimdışı

metin öztürk

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
A Çevrimdışı

Away

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
türkiyedekiler sinav filanmi geçiyor, bu aralar git gelim ve üstelik kimse ile muhabbet edemiyorum:(
bu beni dahada üzüyor
Selamünaleyküm akhi nasılsın? Kaç gündür senin hatrını sorucam diyorumdum bende:D

Benle kardeşim öğrenci evine geçtik, kaldığımız evde de şebeke pek çekmiyor. İslam-tr ye zar-zor girebiliyorum.

Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
Selamünaleyküm akhi nasılsın? Kaç gündür senin hatrını sorucam diyorumdum bende:D

Benle kardeşim öğrenci evine geçtik, kaldığımız evde de şebeke pek çekmiyor. İslam-tr ye zar-zor girebiliyorum.

Aleykum selam akhi, çok garip bir durumdayim, anlatamam:(

diger akhilerin problemleri ne ola ki benimle konusmuyorlar, sizindemi sebeke gitti:cool::D

A Çevrimdışı

amel

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Selamünaleyküm,

Hiç mi çekmiyor ?

@Ahmet_el_SivaSi canını sıkma ne zaman sıkılırsan bir mesaj at hemen konuya damlarım :)

Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
Selamünaleyküm,

Hiç mi çekmiyor ?

@Ahmet_el_SivaSi canını sıkma ne zaman sıkılırsan bir mesaj at hemen konuya damlarım :)

buna ek olarak ben yazmadanda hal hatir soran veya sadece muhabbet eden kisiler bile olsa yeter..
çogu kisi telden giriyo o yüzden yazmiyor, yada vs vs.. neden çok ama bi ahmet akhisi ile ilgilenen akhiler yok:) yani çok zor veya imkansiz bisey istemiyom gardaslar sadece arada bir, nasilsin, naptin iyimisin veya içinizden geldigince... ben buna ince düsünce diyom
yani ben "herkes benimle kötü geçiniyor" filan düsünmüyorum aksine bukadar akhi ile sohbet etmek güzel ama herkesin isi gücü var, sen gelde bunu benim cahil kafama anlat:) gerçekten çok farkli bir kisiligim var, benide böyle idare edin:kedicik:

EBU HANİFE Çevrimdışı

EBU HANİFE

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
buna ek olarak ben yazmadanda hal hatir soran veya sadece muhabbet eden kisiler bile olsa yeter..
çogu kisi telden giriyo o yüzden yazmiyor, yada vs vs.. neden çok ama bi ahmet akhisi ile ilgilenen akhiler yok:) yani çok zor veya imkansiz bisey istemiyom gardaslar sadece arada bir, nasilsin, naptin iyimisin veya içinizden geldigince... ben buna ince düsünce diyom
yani ben "herkes benimle kötü geçiniyor" filan düsünmüyorum aksine bukadar akhi ile sohbet etmek güzel ama herkesin isi gücü var, sen gelde bunu benim cahil kafama anlat:) gerçekten çok farkli bir kisiligim var, benide böyle idare edin:kedicik:
İnsanlardan ne kadar beklentin olursa o kadar üzülürsün akhim(genellikle kendi adıma):kedicik:

Allah swt kendi muhabbetinde ortak kıl sıkıntı yaşamazsın ;)

S Çevrimdışı

Salim Suheyb

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Saçları da koyverdim sakalıda annem az önce işidciler gibi oldun kes şunları dedi sana kız vermezler falan

vermezlersen vermesinler Allah bana gönderir.