Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

Ümmü Yasir Çevrimdışı

Ümmü Yasir

İşlerimizin hepsini düzelt Allah’ım...
İslam-TR Üyesi
Evlenmek niye bu kadar zorlaştırılır k? Hayır neden yani. Uzun uzun çözümlemeler yorumlar yapmak istemiyorum da cidden zor ya. Hani seven iki kişiye kalsa işler iki dakikada olup bitecek. İki kişi değil iki sülale evleniyor. Birinin a dediğine biri b diyor. Maddiyat meselesine hiç girmiyorum evleniyormuyuz hisseli ortaklık mı kuruyoruz belli değil. Bu hep mi böyle yoksa bize özgü bir durum mu acaba? Ali (r.a) ile Fatima (ra) ın 'kalkanlı' mehir kıssasını bilenler bile bu şekilde olanlara göz yumuyor canım en çok ona yanıyor, öyle işte forum.
Allah cc yardımcın olsun kardeşim. Bu zamanda evlilik zor, hem maddi yönden bitmeyen ihtiyaçlar, hem de manevi yönden her kafadan bir ses çıkıyor ve insanı bunaltıyor adeta. Herkes yaşamıştır, yaşıyordur bunları sanırım. Biraz da şeytan iki müminin Allah svt için birleşmesini ve dinlerini korumalarını hazmedemiyor belki bu da var işin içinde bilemiyorum. Allah cc kolaylık versin. Senin gibi bu forumdaki ve dışarıdaki Gençlere de hayırlı kısmetler ve ömür boyu sürecek saadet dolu evlilikler nasip eylesin yüce Rabbim. Âmin.

Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
siteye saldırı mı vardı dün geceden beri . giremedim ?

aynen banada oldu, bende korkmustum hatta google'le islam tr yazdigim zaman "bu site hacklenmis olabilir" çikiyordu suan hala var
bana dün aksam olmustu ama bugün 12 filanda çalisti, birde degisik bir mesaj çikti 504 filan diye suan unuttum

Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
error veriyordu 504 not error gibi bişey yazıyordu

akhi yok o dediginde oluyordu ama busefer 504 sayisinin yaninda farkli bir yazi vardi, screan filan almayi unuttum ama birde google'de neden "bu site hacklenmis olabilir" yazisini diyor, bunu dün farkettim

N Çevrimdışı

nereyeboyle

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
akhi yok o dediginde oluyordu ama busefer 504 sayisinin yaninda farkli bir yazi vardi, screan filan almayi unuttum ama birde google'de neden "bu site hacklenmis olabilir" yazisini diyor, bunu dün farkettim
valla bende proxy ağ bağlantısı bilmem ne zırıltısı geç yanıt veriyor gibi bi mesajda geliyordu... akhi bu tur şeylerden hiç anlamam :) o yuzden cabuk unutuyorum :)

N Çevrimdışı

nereyeboyle

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
H Çevrimdışı

Horasani

اعيدوا إلى الحق سلطانه
İslam-TR Üyesi
bu arada akhiler mahir adlı hesabın sahibi gibi artniyetlilere (ağzımı bozmak istemiyorum hadi ) karşı artık net tavır koymalıyız . bu ikiyüzlü mesajlarinda bir parça kendi pisliğini belli ediyordu zaten.bundan sonra böyle iskillendigimiz üyelere sahsen ben nasihat etmeyeceğim artık !.yetkililere de söylemek isterim zaten biliyorlardir, mahir adlı hesabın sorduğu soruları gördük ,eğer utanmadan böyle sorular soran , okuyanları dusunmeden soranları askıya almak lazım. çünkü bunların devamı gelir.

Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
@Ahmet_el_SivaSi akhiye de darıldım ... bana gelince cimriliği tuttu galiba ... hiç dua etmiyor ... neden acaba :eek:

a hiç olurmu, çok profesyonel çalisiyom akhi, her üyenin huy ve karakterini anlamaya çalisiyom:D
benim mesajlarima hiç dua etmeyen fakat benim konustugum kisilerin mesajlarina dua eden okadar kisi varki, ben hangi birine cimri deyim.
yani ben daha çok magruz kaliyom ama napalim insanlara dua et diye zorlayamazsinya onlara dua gelince güzel ama onlar ya çok az yada hiç etmiyor.. bunuda senin vesilen ile demis oldum, firsat verdigin için tesekkürler:cool::p

S Çevrimdışı

Süleyman Incek

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
a hiç olurmu, çok profesyonel çalisiyom akhi, her üyenin huy ve karakterini anlamaya çalisiyom:D
benim mesajlarima hiç dua etmeyen fakat benim konustugum kisilerin mesajlarina dua eden okadar kisi varki, ben hangi birine cimri deyim.
yani ben daha çok magruz kaliyom ama napalim insanlara dua et diye zorlayamazsinya onlara dua gelince güzel ama onlar ya çok az yada hiç etmiyor.. bunuda senin vesilen ile demis oldum, firssat verdigin için tesekkürler:cool::p
Dua rekortmeni sefilleri oynuyor :snzdglsn:
Yeme beni :p

N Çevrimdışı

nereyeboyle

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
yani ben daha çok magruz kaliyom ama napalim insanlara dua et diye zorlayamazsinya onlara dua gelince güzel ama onlar ya çok az yada hiç etmiyor.. bunuda senin vesilen ile demis oldum, firsat verdigin için tesekkürler:cool::p
beni mi kastediyon yoksa :D sana dua etmiyom baskasına dua ediyom filan :D

Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
Dua rekortmeni sefilleri oynuyor :snzdglsn:
Yeme beni :p

ama ben her üyeyi kastetmedimki onlar kendilerini zaten bilir:) edende var etmeyende, ben sahsen ederim ama bazen ilk duayi ben etmekten utaniyom bu ayri bir konu:D
ben kendimden süphe etmem o yüzden bazen karsimdakinin dua etmesini beklerim, yoksa ben zaten edicem ama bazilari neden hiç kimseye dua etmez, yada özellikle bana etmez üye oldugumdan beri hala devam ediyor ve ben bu akhileri anlayamiyorum.
yani kisaca ben dua edenlerdenim merak etme, eger etmediysem mutlaka birsey vardir yoksa neden esirgeyeyimki

Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
beni mi kastediyon yoksa :D sana dua etmiyom baskasına dua ediyom filan :D

yok ya aklimdan bile geçmedin gerçekten, ben üye oldugumdan buyanadan bahsediyom, suan azçok kimin kime dua ettigini biliyom, bu yüzden profesyonelce çalistigimi söyledim:cool::)