Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

N Çevrimdışı

nereyeboyle

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
yok ya aklimdan bile geçmedin gerçekten, ben üye oldugumdan buyanadan bahsediyom, suan azçok kimin kime dua ettigini biliyom, bu yüzden profesyonelce çalistigimi söyledim:cool::)
aklından bile geçmedim demek :(

akhi alınganlıgını bak görüyo musun bana da bulaştırdın :D

Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
aklından bile geçmedim demek :(

akhi alınganlıgını bak görüyo musun bana da bulaştırdın :D

demek uzaktan bile etki yapabiliyom:eek::D

Gıyaben yapılan dua daha makbuldür dualaşalım kardeşlerim

aynen abi, islam-tr'de farkettim birinin bir problemi oldugu zaman hemen herkes gerçekten dua ediyor..
ve bunu hem mesaj yazarak hemde o kardese bildirmek için dua et butonuna basiyorlar, yoksa dua et tusuna bas senin yerine pc dua etsin olmazki, dedigin gibi gerçekten dua etmemiz lazim. biryerde bisey demistim ama konu kilit oldugu için alinti yapamadim:

yoo baskasinin hakkini yemem, nerde olursa olsun:) burda çok duasi olan degil Allah katinda çok sevabi olan karli olur;)

A Çevrimdışı

Abdullah Yusuf

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
Bu mesajla da 6 tane duayı kaptın :D

Walla dua adedin 100 bin olsa ne yazar bir formata veya güncellemeye bakar ;)) hepsi uçar kalıcı olan gönülden yapılan dua dır

Not : lütfen dua tuşuna basmayın :) gıyaben dua edin şehid olayım :((

Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
Walla dua adedin 100 bin olsa ne yazar bir formata veya güncellemeye bakar ;)) hepsi uçar kalıcı olan gönülden yapılan dua dır

Rabbim sana olmak üzere tüm isteyen kardeslerime sehadet serbetini içip Allah yolunda sehit olmayi nasip eylesin AMIN

S Çevrimdışı

Salim Suheyb

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
bu sitenin en sevdiğim noktalarından biri kafirler hemen banlanıyor

diğer forumlarda hani demokrasi bu adalet mi fasa fiso şeyler

alın size adalet

E Çevrimdışı

Ebu Ubeyde bin Cerrah

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi

Her ikisini de yapalım gardaş... Allahu Teala sana Hamza (r.anh) gibi şehadet nasip etsin...

N Çevrimdışı

nereyeboyle

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi

akhi sen Suriye'de misin ? aleppo yazıyor da .. cihad mı ediyorsun ? hep sorayım diyorum ama çekiniyodum

A Çevrimdışı

Aleyna

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
kadına ağır hem de feci ağır hakaret ettiğim için onlar beni savcılığa verecekmiş.
ben değil.
ben de onlardan şikayetçi olurum demek istedim.

Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi