Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

L Çevrimdışı

LoRy

İslamicState - Genç Mucit - Şair yazar
İslam-TR Üyesi
adam camiden halı çalarken imam yakalamış. Tüh demiş. Allahın evinden halı çalmaya utanmıyor musun?

adam da şöyle cevap vermiş

şu halıları eve bırakıp bir geleyim sana Allahın camisine tükürmenin ne demek olduğunu göstereyim

Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Sitede ki akhileri az cok tanidigimi ve hangileri ile yola devam edilecegi ak ile kara hakkinda bilgi sahibi oldum bi iznillah ve ashab canlandi gozumde o yolda islamin yigit erleri sozunuz sozumuzdur ALLAH sabredenlerle ve hakki tavsiye edenlerle beraberdir. inneddine indallahil islam.

samanpan Çevrimdışı

samanpan

.
Site Emektarı
Abi bunun bir sebebi var mi? Biraz anlatır mısın? Bedavalik :)
Bu dünyaya ait değiliz anlamında dedim. Dünyada ben, bir ağaç altında gölgelenen, sonra da onu terk edip giden bir yolcu gibiyim. Böyle olmak lazım ağaç altını mesken edinmemek lazım, ait hissetmememiz bundandır. Ne zaman ki böyle kendimizi bi yere ait hissederiz bil ki ahireti unutuyoruz gibi bişeydir. Yolcuyuz yolcu gibi hissetmemiz lazım. Dünyaya dalıyoruz çoğu zaman Allah affetsin.

Alketa Çevrimdışı

Alketa

1 Milyoncu : )
İslam-TR Üyesi
Bu dünyaya ait değiliz anlamında dedim. Dünyada ben, bir ağaç altında gölgelenen, sonra da onu terk edip giden bir yolcu gibiyim. Böyle olmak lazım ağaç altını mesken edinmemek lazım, ait hissetmememiz bundandır. Ne zaman ki böyle kendimizi bi yere ait hissederiz bil ki ahireti unutuyoruz gibi bişeydir. Yolcuyuz yolcu gibi hissetmemiz lazım. Dünyaya dalıyoruz çoğu zaman Allah affetsin.

Her an olecekmis gibi yasamayi benimsemis olan insan, zaten dünyaya kazık çakma gibi bir aitlik tasavvurru yapmaz.

Bahsettiğiniz aitlik,bahsettiğim aitlik değildir.