Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Abla ALLAH seni hayirla mukafatlandirsin
Cennet ile riziklandirsin bereket ve hayr ihsan eylesin ve tum kardeslerimizi cennetlerde komsu ihsan eylesin amin.
Eğer bir müslüman kadın ,börek yapmasını bilmiyorsa, o aile dağılmaya mahkumdur. Anneniz yada eşiniz masaallah baklava açmış sizin aile temelden sağlam o zaman )
Not: Aile bakanının sözleri ( börek açmayan kadın)
Bir aralar başörtü yasağı neden var diyordum. Bugün başörtü yasağı yok ama samimi olanlarda belli değil. Başörtü yasağı var iken en azından samimi olanlar belliydi en azından moda diye bir put yoktu. İmtihan olmayınca samimi olanlarda çıkmıyor meydana işte bu yüzden başörtü var Nur suresinde...
Bir aralar başörtü yasağı neden var diyordum. Bugün başörtü yasağı yok ama samimi olanlarda belli değil. Başörtü yasağı var iken en azından samimi olanlar belliydi en azından moda diye bir put yoktu. İmtihan olmayınca samimi olanlarda çıkmıyor meydana işte bu yüzden başörtü var Nur suresinde...
Ben burada imtihan konusuna değinmek istedim kardeşim. Başörtü yasağını desteklemem gibi birşey kesinlikle söz konusu olmaz/olamaz. Yasağı destekleyenlerininde itikat olarak durumu bellidir.
Ben burada imtihan konusuna değinmek istedim kardeşim. Başörtü yasağını desteklemem gibi birşey kesinlikle söz konusu olmaz/olamaz. Yasağı destekleyenlerininde itikat olarak durumu bellidir.