Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

ebuyusuf Çevrimdışı

ebuyusuf

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
image.jpeg

:)

xena Çevrimdışı

xena

God bless Me...
İslam-TR Üyesi
ebuyusuf Çevrimdışı

ebuyusuf

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Abi yerken bize de dua et. De Ya Rabbi, şu bekar kardeşlerime de börekler açan tatlılar yapan.. gerisini sen anladın inşaAllah =)

Akhi wallahi hep aklımda Rabbim sizide saliha eşlerle rızıklandırsın Rabbim gözlerinizin aydınlığı eşler nasib etsin amiiin

xena Çevrimdışı

xena

God bless Me...
İslam-TR Üyesi
Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah...Duanıza amin amin amin diyorum.

H Çevrimdışı

Hatve

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Bir aralar başörtü yasağı neden var diyordum. Bugün başörtü yasağı yok ama samimi olanlarda belli değil. Başörtü yasağı var iken en azından samimi olanlar belliydi en azından moda diye bir put yoktu. İmtihan olmayınca samimi olanlarda çıkmıyor meydana işte bu yüzden başörtü var Nur suresinde...

M Çevrimdışı

Melikşah Kaya

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Bir aralar başörtü yasağı neden var diyordum. Bugün başörtü yasağı yok ama samimi olanlarda belli değil. Başörtü yasağı var iken en azından samimi olanlar belliydi en azından moda diye bir put yoktu. İmtihan olmayınca samimi olanlarda çıkmıyor meydana işte bu yüzden başörtü var Nur suresinde...
5 6 yıl önce dar pantolonun üzerine başörtü takan varmıydı ?
gevşediler gevşediler gevşediler !

H Çevrimdışı

Hatve

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
5 6 yıl önce dar pantolonun üzerine başörtü takan varmıydı ?
gevşediler gevşediler gevşediler !

Ben burada imtihan konusuna değinmek istedim kardeşim. Başörtü yasağını desteklemem gibi birşey kesinlikle söz konusu olmaz/olamaz. Yasağı destekleyenlerininde itikat olarak durumu bellidir.