Selamun aleykum.
Bugün başımdan geçen bi olayı anlatıcam. Gercekten ibret dolu. Aksam ezanına daha 20-25 dk. vardı ben de islam-tr de Turkiyede satılan domuz etleriyle ilgili bir yazı okuyordum. İşte bazı markalardan , migrostan carrefour dan filan bahsediyordu, salam sosis bunlarin supheli seyler olduklarindan bahsediyordu. Aklimda kalan markanin biri namet.
Tevafuk bu ya aksam babam sosis almis marketten. Coşkunlar markali. Ben aksami kildiktan sonra masaya oturdum . ilk basta sosisi yemedim. Hatta babamada okudugum yazidan bahsettim. Dedim boyle boyle peygamberimiz (s.a.v) supheli seyleri terk edermis dedim ama buna ragmen nefsime uyup bi kac tane sosis attim agzima.

tam atarken uzerime bi düştü sıcaklığından canım acıdı. Hemen aklıma cehennem azabı geldi. Bu hadiseden sonra ben doydum diyip kalktim masadan. Gittim odaya yattim. Uzerime bi agirlik cöktü. Yatsıyı kılmadan uyuya kaldım. Uyandigimda telefonu elime aldim ve namaz vakti uygulamasındaki şu ayet ve hadisle karsilastim:
"Kalbi imanla dolu olduğu halde zorlanan kimse hariç, inandıktan sonra Allah'ı inkâr eden ve böylece göğsünü küfre açanlara Allah'tan gazap iner ve onlar için büyük bir azap vardır."
(Nahl, 16/106)
"Bir kimse (Allah yolunda) uzun sefere çıkar. Saçı başı dağınık, toza toprağa bulanmış vaziyette Yâ Rabbi! Yâ Rabbi! diyerek ellerini gökyüzüne açar. Hâlbuki onun yediği haram, içtiği haram, giydiği haram, gıdası haramdır. Böyle birinin duası nasıl kabul edilir!"
(Müslim, "Zekât" 65)
Hadis te ne demek istendigini anlamadim biraz internette arastirinca da su siteye denk geldim:
gidahareketi.org/Helal-Ve-Haram-Gidalarla-Ilgili-Hadis-i-Serifler-11-sayfasi.aspx
Bide yatsiyi kilmadan önce üzerime bir ağırlık çöktü dedim ya

uyandığımda tuvalate çıktım. Midemde haram olan biseyle ALLAH namaz kilmami istemedi.
Subhanallah.