Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

#istanbula Yürüyoruz Etkinliği

Ümmü Yasir Çevrimdışı

Ümmü Yasir

İşlerimizin hepsini düzelt Allah’ım...
İslam-TR Üyesi
Bugün herkes inşaAllah İstanbul'da Rasulullah sav için yürüyecek, biz ise vatanımızdan uzakta gıpta ile bakmakla yetinmek zorunda kalacağız bu güzel insanlara...Rabbim inşaAllah Birgün bizlere de Hicret nasip eder de şu gâvurların içinden sıyrılıp gideriz....

A Çevrimdışı

Abdullah Yusuf

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
" Ameller ancak niyetlere göredir; herkesin niyeti ne ise eline geçecek odur " [ Buhari / Muslim ]

inşaAllah tüm kardeşlerimiz niyyetlerini birdaha sorgulayıp tazelesinler , ayrıca bu amelin islami hassasiyet ve mücadele hususunda final değilde başlangıç olmasını Rabbimiz nasib etsin

Ümmü yasir abla Rabbimiz elbtte kalplerde olanı bilendir , inşaAllah sizde herdaim dua ediniz

N Çevrimdışı

Nizamı Furkan

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Televizyonda belki çıkar diye umut ettim ama çıkmış Tavukoğlu konuşuyo :mad:

Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
akhiler bizi habersiz komayin, gidemeyenleri :'( istanbul, müslümanlarin sesleri ile inlesin ve islamin ne kadar güçlü oldugunu gösterin insaAllah
havalarda tekbirler vs getirilsin ve düsmanin kalbine korku salsin, dualarimiz sizlerle...

O Çevrimdışı

omermuslim

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
hebbit kerrih Çevrimdışı

hebbit kerrih

İslam-tr Mudâvimi
Site Emektarı
Nas ibni muhammed heycan akhiyle gorustugum protesto. Arada işim cikmasi biraz can sıktı fakat en son yapilan arapça dua cok guzeldi.

A Çevrimdışı

Abdullah Yusuf

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
bu yürüyüş inşaAllah enerjimizi kafirlere olan kinimizi azaltmamalı yarın sabah uyandığımızda ruh halimiz bu sabahkinden farklı ise fetih gerçekleştiş moduna girersek bu demokratik sistemlerin istediği müslüman tipine girmişiz demektir

Rabbimizden tüm bunları islam devletine giden basamaklar yazmasını ve yardımcımız olmasını dileyelim

çok dikkat etmeli değerli kardeşlerim

hebbit kerrih Çevrimdışı

hebbit kerrih

İslam-tr Mudâvimi
Site Emektarı
Katılım nasıldı tahmini kaç kişi vardı ?
Akhi iyi sayilir ama cok durmayip ayrilanlar oldu erken fakat guzeldi. yukardan goremediğimden :p tam da bilmiom ama ben saraçhanede bu kadar kalabalik gormedim galiba. Misir eylemlerine falan da gitmistim. Bu sefer farkli bir sey de ben mi duymadim gormedim bilmiyorum bacilar hic bagirmadi sanki iyi de oldu :) eski gittigim protestolarda acayip bagiryolardi erkeklerden daha cok sesleri geliodu sanki :)