A
Ben sarildim abi@heycan akhiyi gören yokmu sarılsaydı yerime
kardeş çimlerin üstünde beraber namaz kıldığım sen miydin? : )Heykelin orada yolda namaz kalacağız şimdi
kardeş çimlerin üstünde beraber namaz kıldığım sen miydin? : )
@Abdullah Yusuf bn heycan abi ileydim kendisine gozkulak oldum : )
Heycan candır Allah için seviyorum kardeşimi .senide
Esselamu aleykum. Kısaca gözlemlerimi yazayım inşallah. Şuan hala otobüsteyiz @Nas @heycan akhiyle beraber. Bugün tanışıp gördüğüm sarıldığım nice kardeşle beraber. Hatırlatayım, birbirini hayatta hiç görmemiş insanlar bana ailemin çoğu ferdinden daha sıcak sarıldı bugün... Yürüyüş başlarken grubu kaybetsek de, fatih camiinden çıkılan anı hiç unutmayacam. Kafirler de unutmaz inşallah. İstanbul da özlenen, beklenen birlik vardı. Bu cepheye de yansısa bölünüp parçalanılmasa tek vücüt olarak hem cephe de, hem fikir dünyasında bir olunda eminim ki Rasulullah(sav)'a bunu yapanlar rahat edemeyecektir. Allah kalplerimizi birleştirsin, imanımızı güçlü kılsın, mücahidlere güç versin, bizleri de affetsin ve onlarla beraber olalım inşallah.
(@hebbit kerrih akhi saymıyorum bunu )
aleykum selam, bendende selam söyleyebilirmisin : ) beni forum üzerinden taniyanlara
beni taniyan heeerkeseeeee ve oraya katilan kisilere
ALLAH iyiliğini versin akhim güldürdün beni bi kardeşin bana anlatmış olduğunu konuyu hatırlattın
özel degilse paylasmak istermisin : )
Dogru diyorsun akhi işim cıkti iste her zaman beklerim insallah ankaraya gelince de goruselim.Esselamu aleykum. Kısaca gözlemlerimi yazayım inşallah. Şuan hala otobüsteyiz @Nas @heycan akhiyle beraber. Bugün tanışıp gördüğüm sarıldığım nice kardeşle beraber. Hatırlatayım, birbirini hayatta hiç görmemiş insanlar bana ailemin çoğu ferdinden daha sıcak sarıldı bugün... Yürüyüş başlarken grubu kaybetsek de, fatih camiinden çıkılan anı hiç unutmayacam. Kafirler de unutmaz inşallah. İstanbul da özlenen, beklenen birlik vardı. Bu cepheye de yansısa bölünüp parçalanılmasa tek vücüt olarak hem cephe de, hem fikir dünyasında bir olunda eminim ki Rasulullah(sav)'a bunu yapanlar rahat edemeyecektir. Allah kalplerimizi birleştirsin, imanımızı güçlü kılsın, mücahidlere güç versin, bizleri de affetsin ve onlarla beraber olalım inşallah.
(@hebbit kerrih akhi saymıyorum bunu )
yok akhi biz sonradan küçük mescid vardı orada kıldık namazı bir görüşemedikkardeş çimlerin üstünde beraber namaz kıldığım sen miydin? : )
@Abdullah Yusuf bn heycan abi ileydim kendisine gozkulak oldum : )