Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SoruKızlar İçin Doğu Usulü Medrese Eğitimi Veren Bir Yer Biliyor musunuz?
Kızlar için Doğu Usulü medrese eğitimi veren yerler doğuda oluyor zaten , birde ehli sünnetten kastınız nedir yani hocalarınız kim ona göre cevaplayabiliriz
Kızlar için Doğu Usulü medrese eğitimi veren yerler doğuda oluyor zaten , birde ehli sünnetten kastınız nedir yani hocalarınız kim ona göre cevaplayabiliriz
Ehli sunnetten kastım yani ehli sünnet efendim, hani sapık fırka vs olmayan harici , böyle Hak dostlarini gs rettemeyen.. böyle ilm amel ihlasi birleştiren bir medrese istoyrum onerilerinze açığım ınseAllah
Ehli sunnetten kastım yani ehli sünnet efendim, hani sapık fırka vs olmayan harici , böyle Hak dostlarini gs rettemeyen.. böyle ilm amel ihlasi birleştiren bir medrese istoyrum onerilerinze açığım ınseAllah
Hanımefendi bende diyorum ki bu sitedeki yazıları okudunuz mu bilmiyorum okursanız genel akideyi anlayabilirsiniz . Zaten ehli sünnet evliyayı alimleri reddetmez ancak herkes kendisine ehli sünnet kendi şeyhine hocasına alim evliya diyor. Yani Türkiye'de aktif faaliyet gösteren cemaatlerin medreseleri çok ancak bizce onlar ehli sünnet değil dolayısıyla tavsiye edemem. Gerçek akide üzerine ise maalesef Türkiye'de çok az ve kızlar için neredeyse yok diye biliyorum. Online üzerinden bulabilirsiniz ama inşallah. Siteye göz gezdirip hak akideyi okumanızı muhakkak tavsiye ederim.