we alaykum selam kardeşim;
Kul Sadi yüksel Özel Fm Radyosunun sahibi ne kadar benim bu radyoda yetkim yok desede Radyonun başında Kendi Öz oğlu bulunmaktadır.
teyit edebilirsiniz.
Cihad'a Gidenlere cemaatsel olarak tavır almaları ile bilinirler ama şehit olursa afişlerini derneklerine asıp bundan övünürler. Ama Cihada gidip gelenleri kınayıp eleştirirler.
Bunuda teyit edebilirsiniz.
Suriye cihadı ile alakalı uzun zaman boyunca tek bir haber dahi yapmamışlardır. şimdi yeni yeni bişey yapıyorlar.
Kul Sadinin en bariz özelliği yanında azıcık ilim okuyan birisine asla fırsat vermemesi ile tanınır.
Bunuda teyit edebilirsiniz.
Vallahi bizim böyle insanlara asla ihtiyacımız yok.
Kendisini gidip tanıyın.
Bu sözümüde Kur'an Teyid ediyor zaten.
Kendisi ile ilgili doğruya yakın olan zanları yazmadım. Ben doğrulugunu biliyorum lakin kendim görmediğim için yazmıyorum.
Ayrıca kitapları var.
20 senedir ders yapıyor.
Bütün hadisleri Kelimei tevhide baglayıp taguta küfür eder. Başka bildiği bir şey yoktur.
kendisinin sohbetini 5 kere dinleyin daha öncede aynısını anlatmıştı tekrar sohbetmi calıyor dersiniz.
Bunuda gidip teyit edebilirsiniz.
Vallahi daha ne deyim ki kardeş.
Allah Hayırla ıslah etsin.
Not: Bana sen kimsin ki böyle konusuyorsun sen ne yaptın diyen veya diyecek olan arkadaşlara şunu söylemek isterim;
Ben günahkar bir insanım kimsenin senelerini calmıyorum haddimi biliyorum. Bende olmayan bir şeyi varmış gibide göstertmiyorum. Din üzerinden de itcaret yapmıyorum.
Allah kalplerin özünü bilendir.