Müsaade ederseniz bende bir iki kelam edeyim,
Evela hayır, aşı yaptırmayacağım ama sebebi komplo teorilerinetibar ettiğim için değil, üretici firmaların ve devletin sorumluluk kabul etmiyor oluşu.
İkinci olarak, aşı pandemi bitirmez. Sadece yardımcı bir faktördür. Bütün salgın dönemlerinde böyle olmuştur, aşı ile pandemi bitirilmez. İnsanları kandırıyorlar.
Bunların dışında hayır sayın komplo teorisyeni, kimsenin sana çip falan taktığı yok. Çip elindeki aygıt zaten!
Nano çip denilen bir hadise var, onu anlatıp duruyorlar.
Ama cevaplamaları gereken çok soru var, mesela nano çip gibi son derece pahalı bir materyali milyarlarca kişiye enjekte etmek iyi fikirde nerden geliyor bu değirmenin suyu?
Hayır bay komplo teorisyeni, Bill Gates dahi buna güç yetiremez!
İkinci olarak, hadi bir kaç aile veya bilmem ne birleşti ve bu projeyi hayata geçirdiler diyelim. O çipler nerden enerji temin edecek?
Vucuttan diyecek olursan sana şunu derim, bu dediğin şeyi yapabilecek bir teknolojiye ulaşılmışsa boşa kürek çekme. Cyborg yapmak demektir bu seni ikna edip aşı yaptırmaya ihtiyacı yok bu durumda.
Hadi enerji sıkıntısınıda hallettin, o çip bedende ömür boyu kalmaz, bunu bilmen gerekir.
Hastalık varmı yokmu, ilaçlar öldürüyormu meselesine gelince:
Evet tedavi ilaçları cidden zararlı ve -benim dayım dahil- pek çok kişi ilaçların etkisi ile öldü. İlaçlar Karaciğere ve dolaşım sistemine zararlı. Dayımın mesela kalbini durdurmuştu.
Ama bu ortada hastalık olmadığını göstermez. Ortada bir hastalık var ve hayır, grip değil!
İlginç bir şey söyleyim, hastahanedeki doktor sigara içenlerin hastalığı daha rahat atlattığını, çok daha az öldüğünü ve bunun teorik sebebini bilmediğini hatta resmi ortamda söylese mesleğinden olacağını yüzme karşı söyledi.
Çünkü bu virüs doğrudan akciğere iniyor ve akciğeri ele geçiriyor. Bu tarz bir gribal enfeksiyon ben bilmiyorum, bilen varsa buyursun.
Bill Gates'e gelince, onu hiç kafanıza takmayın. Onun dünya ikinciliği, Ülkerin Türkiye birinciliği gibidir. Ondan çok daha zengin aileler ve küresel sermaye baronları vardır, sadece mallarının çoğu bilinmez ve bölünmüştür. Gates sadece vitrin süsüdür. Doları basan Rockefeller yada Dünya bankeri Rothschild gibilerinin yanında ehemmiyeti yoktur.
Peki komplo yokmu?
Var ama komployu yapanı Gateste, Jasonda yada Rockefellerde aramak yersiz. Komployu bizzat devletin icra ettiğini düşünüyorum.
İnsanları kontrol etmek, na hak yere mallarını gaspetmek ve her türlü muhalif faaliyetin önüne geçmek için bulunmaz nimet oldu bu.
Plancıyı elin Amerikasında aramak yersiz, bu hem devletin hemde Gatesin işine gelir. Birini masum diğerini güçlü göstermiş olursun.
Eğer devlet, umreden ve avrupadan gelenleri adam gibi karantina altına alsaydı böyle olmazdı, hafi onu geçtim sonrasında adam gibi salgın yönetseydi bunlar yaşanmazdı. Sebeplerini syabiöirim ama uzun gider, luzum yok.
Kısacası, düşmanı uzakta aramayalım derim Vesselam!