Cazakallahu hayran
E Çevrimdışı Ebu Huzeyfe eş Şami İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 5 Tem 2016 #422 Es selamu aleykum ve rahmetullah Nickimi "Ebu Huzeyfe eş Şami" olarak değiştirmek istiyorum. (tirnaklar haric)
Es selamu aleykum ve rahmetullah Nickimi "Ebu Huzeyfe eş Şami" olarak değiştirmek istiyorum. (tirnaklar haric)
Çevrimdışı Abdulmuizz Fida فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ Admin 5 Tem 2016 #423 Aleykum selam we rahmetullahi we berakatuh kardeşim; Arif el Mansuri olan nickiniz, Ebu Huzeyfe eş Şami olarak değiştirildi. Hayırlı olsun.
Aleykum selam we rahmetullahi we berakatuh kardeşim; Arif el Mansuri olan nickiniz, Ebu Huzeyfe eş Şami olarak değiştirildi. Hayırlı olsun.
E Çevrimdışı Ebu Huzeyfe eş Şami İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 5 Tem 2016 #424 Abdulmuizz Fida' Alıntı: Aleykum selam we rahmetullahi we berakatuh kardeşim; Arif el Mansuri olan nickiniz, Ebu Huzeyfe eş Şami olarak değiştirildi. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla ... jazakallahulkhayr
Abdulmuizz Fida' Alıntı: Aleykum selam we rahmetullahi we berakatuh kardeşim; Arif el Mansuri olan nickiniz, Ebu Huzeyfe eş Şami olarak değiştirildi. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla ... jazakallahulkhayr
B Çevrimdışı Bir tutam ilim إِنَّ الدِّينَ عِندَ اللّهِ الإِسْلاَمُ İslam-TR Üyesi 8 Tem 2016 #425 Selamun aleyküm nickimi Selsebil olarak değiştirirmisiniz
Çevrimdışı Abdulmuizz Fida فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ Admin 8 Tem 2016 #426 hatemül enbiya' Alıntı: Selamun aleyküm nickimi Selsebil olarak değiştirirmisiniz Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam we râhmetullah Bu isim kullanılmakta, başına sonuna sayı ekleyebilir veya farklı isim seçebilirsiniz
hatemül enbiya' Alıntı: Selamun aleyküm nickimi Selsebil olarak değiştirirmisiniz Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam we râhmetullah Bu isim kullanılmakta, başına sonuna sayı ekleyebilir veya farklı isim seçebilirsiniz
B Çevrimdışı Bir tutam ilim إِنَّ الدِّينَ عِندَ اللّهِ الإِسْلاَمُ İslam-TR Üyesi 8 Tem 2016 #427 Bir tutam ilim olsun o zaman
Çevrimdışı Abdulmuizz Fida فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ Admin 8 Tem 2016 #428 hatemül enbiya olan nickiniz, Bir tutam ilim olarak değiştirilmiştir. Hayırlı olsun.
Çevrimdışı İSTİŞHAD الله لا ينسى أحداً ، هذا أمر كاف ليطمئن قلبك Admin 26 Tem 2016 #430 Tehanu' Alıntı: Nickimi, Tehanu yapabilir misiniz ? Genişletmek için tıkla ... yeni nickin hayırlı olsun..
Tehanu' Alıntı: Nickimi, Tehanu yapabilir misiniz ? Genişletmek için tıkla ... yeni nickin hayırlı olsun..
Çevrimdışı Abdulmuizz Fida فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ Admin 26 Tem 2016 #431 İSTİŞHAD' Alıntı: yeni nickin hayırlı olsun.. Genişletmek için tıkla ... Kimdi bu?
Çevrimdışı Ebu Hayseme İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 26 Tem 2016 #432 Abdulmuizz Fida' Alıntı: Kimdi bu? Genişletmek için tıkla ... Alketa Grojni
M Çevrimdışı Mustafa Sabri İslam-tr Mudâvimi İslam-TR Üyesi 26 Tem 2016 #433 Bazen diyorum ki şu nickleri adminler kendileri verseler
Çevrimdışı Alketa 1 Milyoncu : ) İslam-TR Üyesi 26 Tem 2016 #434 Mustafa Sabri' Alıntı: Bazen diyorum ki şu nickleri adminler kendileri verseler Genişletmek için tıkla ... Burada bir kardeş 2 tane guzel isim tavsiyesinde bulundu mesela, ama ben o isimlere hurmeten alamadım.
Mustafa Sabri' Alıntı: Bazen diyorum ki şu nickleri adminler kendileri verseler Genişletmek için tıkla ... Burada bir kardeş 2 tane guzel isim tavsiyesinde bulundu mesela, ama ben o isimlere hurmeten alamadım.
Çevrimdışı Alketa 1 Milyoncu : ) İslam-TR Üyesi 26 Tem 2016 #435 İSTİŞHAD' Alıntı: yeni nickin hayırlı olsun.. Genişletmek için tıkla ... Eyvallah abi.
Çevrimdışı İSTİŞHAD الله لا ينسى أحداً ، هذا أمر كاف ليطمئن قلبك Admin 26 Tem 2016 #436 Abdulmuizz Fida' Alıntı: Kimdi bu? Genişletmek için tıkla ... Alketa Grojni abi.. Ebu Hayseme de yazmış zaten.. Ama seninki gibi belirtsek daha iyi olurdu..
Abdulmuizz Fida' Alıntı: Kimdi bu? Genişletmek için tıkla ... Alketa Grojni abi.. Ebu Hayseme de yazmış zaten.. Ama seninki gibi belirtsek daha iyi olurdu..
M Çevrimdışı Mustafa Sabri İslam-tr Mudâvimi İslam-TR Üyesi 26 Tem 2016 #437 Tehanu' Alıntı: Burada bir kardeş 2 tane guzel isim tavsiyesinde bulundu mesela, ama ben o isimlere hurmeten alamadım. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun kardeşim, öncekinin telaffuzu biraz zordu ama yinede alışmıştık.
Tehanu' Alıntı: Burada bir kardeş 2 tane guzel isim tavsiyesinde bulundu mesela, ama ben o isimlere hurmeten alamadım. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun kardeşim, öncekinin telaffuzu biraz zordu ama yinede alışmıştık.
Çevrimdışı Alketa 1 Milyoncu : ) İslam-TR Üyesi 26 Tem 2016 #438 Mustafa Sabri' Alıntı: Hayırlı olsun kardeşim, öncekinin telaffuzu biraz zordu ama yinede alışmıştık. Genişletmek için tıkla ... Eyvallah.
Mustafa Sabri' Alıntı: Hayırlı olsun kardeşim, öncekinin telaffuzu biraz zordu ama yinede alışmıştık. Genişletmek için tıkla ... Eyvallah.
A Çevrimdışı Alkâme İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 27 Tem 2016 #439 İstediğiniz kadar nick değiştirin hepinizi eski nickleriniz ile hatırlamaya çalışıyorum bilesiniz ki ezberimde
İstediğiniz kadar nick değiştirin hepinizi eski nickleriniz ile hatırlamaya çalışıyorum bilesiniz ki ezberimde
Çevrimdışı Alketa 1 Milyoncu : ) İslam-TR Üyesi 27 Tem 2016 #440 Alkâme' Alıntı: İstediğiniz kadar nick değiştirin hepinizi eski nickleriniz ile hatırlamaya çalışıyorum bilesiniz ki ezberimde Genişletmek için tıkla ... Kardeşler, Alkame kardeş olayi çözdü. Nickleri yeniden tazeliyoruz.
Alkâme' Alıntı: İstediğiniz kadar nick değiştirin hepinizi eski nickleriniz ile hatırlamaya çalışıyorum bilesiniz ki ezberimde Genişletmek için tıkla ... Kardeşler, Alkame kardeş olayi çözdü. Nickleri yeniden tazeliyoruz.