Kardeşler acizane tavsiyem, üniversite okuyan biri olarak neyden bahsettiğinizin farkında olmanızı isterim. Bahsettiğiniz şey iman kardeşler İMAN... Ben bu kardeşin düşüncesinde olup okula devam eden ve kendisini muhafaza edemeyen şahıslar tanıyorum... Bu iman gitti mi şeytanın vesveselerinin ardının kesilmeyeceğini de biliyorum... İman bu kardeşler iman... Hani gözleri önünde çocuğu kızgın yağlara atılırken vazgeçmeyen o annemiz varya işte onun yüreğine oturan duygudan bahsediyoruz... Tüm tedbirlerini aldın, kendini tutamıyorsun, nefsine güvenerek nasıl devam edebiliyorsun... Kendinizi o kardeşin yerine koyun... Allah muhafaza kendisine hakim olamazsa ne yaparsınız? Duadan başka elinizden ne gelir? Kardeşler düşünün tartın öyle karar verin... Vallahi ilk önceliğimiz bu dünya değil... Vallahi memur olmak değil... Vallahi mühendis olmak değil... Vallahi ilk önceliğimiz Imandır. Yani cennettir, ahirettir... Öyle ise buna yaraşır şekilde davranmalı ona yaraşır şekilde yaşamalıyız... Kardeşler unutmayın Allah Resulünun sözünü; "Gün gelecek imanı elde tutmak, kor ateşini elde tutmak kadar zor olacak" böyle bir hadis varken ve şeytanın vesveseleri ortamlarda cirit atarken nasıl davranmak icab eder? Düşünün taşının ona göre karar verin derim.