tgb86 ' Alıntı:müslüman kardeşlerimiz içleri rahat etmiyo diye üniversiteyi terkederlerse ya ordaki insanlara kim ne anlatacak zaten üniversiteler bi yol tutturmuş gidiyorlar kalplerinde şüphe olanlar ne olacak.. ben açıköğretim kurslarına gidiyorum orda bi kaç arkadaşımı döndürmeye çalıştım ve bana ne dediler biliyomusunuz (iiki sen varsın hep senin gibi bi arkadaşım olması için dua etmiştim).. ve etrafıma bakınca müslümanlığında sapıtmakta olduğunu görüyorum örtülüler örtüyü kendi kafalarına göre örtüyolar buda tesettürün anlamını kaybettiriyo anlatmak istediğim gidebildii yerlere kadar gidelim bu hiçte kolay bişiy değil öle bi ortama giriyosunki herkes aynı düşüncede kalbinde bi şüphe olsa seni bile döndürücekler o yüzden bi kaç bişiylerden fedakarlık edelim ama şunuda unutmayalım başımızı açsak bile öyle bir tavır yakınmalıyızki BAŞIMIZI AÇTIRANLAR KALBİMİZDEKİ ÖRTÜYÜ AÇTIRAMADIKLARINI GÖRSÜNLER........ düşününki biz bi itfayeciyiz görevimiz ateşe atlamak insanları ateşten korumak biz ateşe yanarız diye yaklaşmassak daha kötü değilmi
unutmayalım başımızı açsak bile öyle bir tavır yakınmalıyızki BAŞIMIZI AÇTIRANLAR KALBİMİZDEKİ ÖRTÜYÜ AÇTIRAMADIKLARINI GÖRSÜNLER
BAKARA:
272- Onların hidayete ermesi, senin üzerinde (kesin bir yükümlülük) değildir. Ancak Allah, dilediğini hidayete erdirir. Hayır olarak her ne infak ederseniz, kendiniz içidir. Zaten siz, ancak Allah'ın hoşnutluğunu istemekten başka (bir amaçla) infak etmezsiniz. Hayırdan her ne infak ederseniz -haksızlığa (zulme) uğratılmaksızın- size eksiksizce ödenecektir
BİZLKER ÜNİVERSİTEDE OKUYANLARI HİDAYET EDELİM DİYEMNİ BAŞLARIMIZI AÇACAZ. ALLAH C.C. EMRİNİ BİR DİGER EMRİNİ YERİNE GETİRELİM DİYEMİ TERKEDECEZ. BANA BİR AYET GÖSTERİRMİSİNİZ BUNLA İLGİLİ. HEM BİZLER ALLAH C.C. AYETİNİ ÖRTÜNMEYLE İLGİLİ EMRİNİ İLİMLE İLGİLİ EMRİ İÇİN TERKEDEBİLİRİZ HEMDE TEBLİG EDELİM DİYE DİMİ MAŞALLAH . NE GÜZEL BİR DİN ANLAYIŞIMIZ VARMIŞ YA ALLAH BİZLERİ ISLAH ETSİN.