Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

ölen ypg kafirleri

F Çevrimdışı

furkan

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Ekli dosyayı görüntüle 6174

ölen kafirin isimi: Rustem Elî cehennem yolucusu inş
sehid-robar.jpg

ölen kafirin isimi: Rubar Mihemed Emîn cehennem yolucusu inş
süriye de ölen itler pkk rabbim sayılarını artırsın:AMİN
 
F Çevrimdışı

furkan

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
inşallah devami gelecek kafirlerin resimleri

6 tanesi esir 4 adet it cehenem yolucusu inş


----------

Abdulmuizz Fida :

Kafirlerden kadın tesettursuz olması sebebiyle resmi kaldırıldı.
 
A Çevrimdışı

Ahmed min-turkiye

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Sayın kardeşlerim,

Allah yolunun dışındakilere ÖLDÜ diye yazmayın, söylemeyin.
Onlara GEBERDİ diye hitap edin.
Çünkü ölüm müslümalara ait ve rahmet dir.
 
F Çevrimdışı

free.islam

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Pyd : sosyalist ,tağut, ataist, zındık, kafir bir gruptur ve yıllarca esad'ın desteği ile suriyede kalmışlar şimdide mucahitlerle savaşıyorlar pislik köpekler . Barzani(ırakta) ve OSÖ gibi abd nin desteği ile suriyede kalmayı pılanlıyorlar. Cihad eden mücahitlerimiz Allah'ın yardımı ile hepsini çehennemin dibine yollayacak İnşalla hu Teala
 
S Çevrimdışı

seyfuAllah

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Adam lar tayyibin eline oynuyorlar gercek dusmana kar$I sava$mak varken ancak bu cihad kafirlere kar$I oldugu icin sorun yok ancak gercek du$man Asad kopegidir Allah sonun getirsin bir mahsumu oldurmeden amin
 
E Çevrimdışı

Ebu & Dücane

Guest
bu pyd kafirlerini kafir dostları son teknoloji silah ve lojistik ve siyasal olarak destekliyor.Müslümanların ise Allahtan başka yardımcısı yok.İslam toplumu zillette yarışıyor,kafir toplumu ise cemaatte yarışıyor.Allahın emri olan islam yolunda cemaatleşme müslümanım diyenlerce Allahın ve müminlerin düşmanı kafirlere olan dostluk ve yakınlığı nedeniyle kaybedilmiş durumda.Çünkü Allahın düşmanları ile dostluk etmek ,Allahın düşmanlığını kazanmaktır.Bu gün bir çok müslüman ülkesindeki sömürge valisi kılıklı kuklalar halka baskı zulüm ve korku ile demokrasi pisliği üstünde otorite kurarak kafirlerin dostluğu yolunda yarışmaktadırlar. Tanzimat fermanı ile birlikte bizde de sömürge valileri tarafından müslümanlar parça parça bölündüler.Tarihte islam düşmanları cephe savaşına girmeden içeriden sağladıkları satılmış münafıklarla küfrün iktidarını daha kolay sağlamışlardır.Bu satılmış münafıkları gizli yada açık olarak destekleyen kafirler,emellerini bu kişiliksiz kuklalarla gerçekleştirmektedirler.Yakında bu pyg pislikleri kendi çıkarlarına ve uluslararası kafir şebekelerinin de desteğiyle bölgede bir üs devlet oluşturacağa benziyor.Şimdi mesele t.c. bunlarla savaşa girerse bunlara karşı savaş verildiğinde,tc için savaşılmış olacak.tc ise islam hükümleri ile yönetmeyi red ediyor.İlk seçenek olarak,bu kafirlere karşı ayrı bir islam cephesi kurulması ve tc den sadece silah ve gıda konusunda yardım alınması yada kurulan islam cephelerinde bu kafirlere karşı mücadele edilmesi gerekir diye düşünüyorum.
 
Kozsoy Çevrimdışı

Kozsoy

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Şimdi mesele t.c. bunlarla savaşa girerse
Akkoyunlu devleti bunlarla çarpışmaz . Akkoyunlu devleti BOP çerçevesinde saçılım ayağına Tayyip'in dediği gibi bunlarla helalleşip din kardeşliğine soyunmuş haldedir. Haliyle suriyedeki islami direnişe karşıda her türlü lojistik desteği sağlamış durumdadır. Rahatlıkla Suriye'deki müslümanlara saldırıp Akkoyunlu sınırları içine geri döenerek güven ve barış içerisinde faaliyetlerine devam edebilirler...

Resulayn'da ÖSO bayrağı indirildi PYD bayrağı asıldı


Ekli dosyayı görüntüle 6162
Hasan KIRMIZITAŞ- Ali LEYLAK- Ömer ŞULUL/CEYLANPINAR, (Şanlıurfa), (DHA)Ekli dosyayı görüntüle 6163
19 Temmuz 2013
Ekli dosyayı görüntüle 6164

Ekli dosyayı görüntüle 6165e-posta


20837197.jpg

SURİYE’nin Haseki kentine bağlı Resulayn İlçesi’nde şiddetli çatışmaların ardından kontrolün ele geçiren PKK’nın bu ülkedeki kolu olan PYD, Türkiye sınırına 100 metre uzaklıktaki binada asılı olan Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) bayrağını indirerek, yerine kendi bayrağını astı.





Şanlıurfa’nın Ceylanpınar İlçesi’nin karşısında bulunan ve şiddetli çatışmaların ardından geçen yıl kasım ayında Özgür Suriye Ordusu’nun kontrolüne geçen Resulayn’da, geçen salı günü PYD ile El-Nusra cephesi arasında çatışma çıktı. Şiddetli çatışmaların ardından Resulayn’ın kontrolü çarşamba günü akşam saatlerinde PYD’nin eline geçti.
RESULAYN PKK'NIN ELİNE GEÇTİ / FOTO GALERİ
 
F Çevrimdışı

furkan

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Ekli dosyayı görüntüle 6151
Ekli dosyayı görüntüle 6152
Ekli dosyayı görüntüle 6153
Ekli dosyayı görüntüle 6154
Ekli dosyayı görüntüle 6155
Ekli dosyayı görüntüle 6156
Ekli dosyayı görüntüle 6157

Onlarla savaşın ki, Allah sizin ellerinizle onları cezalandırsın; onları rezil etsin; sizi onlara galip kılsın ve inanan toplumun kalplerini ferahlatsın. Ve kalplerindeki öfkeyi gidersin. Allah (insanların iyi niyet ve amellerine göre) dilediğinin tevbesini kabul eder. Allah her şeyi hakkıyla bilendir, hüküm ve hikmet sahibidir.(tevbe /14)
 
Zeyneb El Gazali Çevrimdışı

Zeyneb El Gazali

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Nerdeyse hergün babamla PYD ve NUSRA tartışmasını yapıyoruz. (inş.) geçici olarak bayraklarının asılmasından pek mutlu bundan dolayı bana sataşmaktanda geri durmuyor sizi yeneceğiz diye.. Subhanallah. Babam islami şeriatı isteyen biri lakin NUSRA'ya güvenmediğini herkesin menfaat peşinde olduğunu düşündüğü gibi Nusra'yı da öyle sanıyor. Hem islami şeriatı istemek hemde şeriata karşı savaş açanları desteklemek hakikat değildir. Rabbim hidayete erdirsin..
 
İkrime Çevrimdışı

İkrime

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Amin kardeşim.
 
Üst Ana Sayfa Alt