nasıl yok? Allah'ın diniyle hükmedilen topraklar müslümanın yurdu değil mi? Biz şirk sistemini tanımıyorsak, burası boş bir arazi demektir. Türkiye bize vatan olsun istiyorum, bunun için umutluyum ben de.
sevgi derken, hangi sevgiden bahsettiğimi biliyorsun ağabey. açıklamama gerek yoktur herhalde.
islam öldü mü ki dirilsin, şeriatı götürmeye kimin gücü yetti ki biz getirelim?
daha çok öğrenelim, daha çok anlatalım, heyecanımızın dönüp bizi kurşunlamasına izin vermeyelim, daha çok düşünelim biiznillah.
inşaAllah seni kızdırmamışımdır ağabey, hakkını helâl et.
İslam ölmedi de onu doğru yaşayan insanlar öldü sanırım.!
tanıdığım bir kac bın kışı var bu adamları birleştirelim bi once bu hilafeti kurduğumuzda nice azların nice çoklara ALLAH ın mı daha buyuk yoksa sılahların yada eldekılerınmı daha buyuk olduğuna herkez sahit olacak.Allahtan korkmayıp açlıktan korkan. insanlardan uzak durmuşumdur hep. Cunku bana da onu asılıyorlar. velhasıl
İslamda vatan diye biryer yok tabiki. İslamda vatan diye bir yer edinmek orayı kendıne has parselleyip dıger kardeslerını hıce saymak demek.
Muslumanın vatanı Dini dir dini için yasar dini için ölür.yani din de ALLAH in hak dini islam oacaktir kendi uydurdugumuz din degil Oteki turlu dersın ki muslumanlar ölsün bizim vatana dokunmasın.....
Dunyaya ölmek için gelenler yasamak ıcın çalışıyorlar. İlginc bunu bır zamanlar bende yapıyordum ben kimseye kızamam zıra tebliğ bizim hesap ALLAH ındır. ALLAH zulceli vel ıkram ne emrettiyse Rasulallah ne buyurduysa odur. Bu din. fi emanillah.
Son düzenleme: