Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Paris'te Şerefsiz Mizah Dergisine, İzzetli Baskın

heycan Çevrimdışı

heycan

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
bence bu olayların süprizi sonda saklı ALLAHU ALEM. Filmin sonu bizim için mutlu bitecek gibi...
inşeAllah

B66O0lQCAAIzkgA.jpg

kafir iyice tutuştu tank getirmişler

zindabad Çevrimdışı

zindabad

زينداباد
İslam-TR Üyesi
Allahu tealanın kuranda İSLAM, PEYGAMBER ,MÜSLÜMANlarla alay (-mizah- karikatur-) yapanlar hakkındaki ayetleri buyrun

6:10 -Senden önce de peygamberlerle alay edilmişti. Fakat onlardan alay edenleri, alay ettikleri şey kuşatıverdi.

images

9:65 Eğer kendilerine sorarsan, "Biz sırf lafa dalmış, şakalaşıyorduk." derler. De ki: "Allah ile, âyetleri ile ve peygamberi ile mi alay ediyorsunuz?"
salihm.jpg

13:32 -Andolsun ki, senden önceki peygamberlerle de alay edildi. Ben de o kâfirlere bir süre için meydan verdim. Sonra da tuttum onları cezalandırdım. O vakit azabım nasıl imiş (gördüler)
images

15:11 -Onlara hiçbir peygamber gelmiyordu ki onunla alay etmiş olmasınlar.
images

15:95 -Muhakkak ki alay edenlere karşı biz sana yeteriz.
france_newspaper_attack2-e1420689239169.jpg

16:34 -Bunun için, sonunda yaptıklarının cezası başlarına felaket oldu ve alay edip durdukları o azap, kendilerini kuşattı.

dergi(1).jpg

21:41 -Yemin olsun ki, senden önce birçok peygamberle alay edildi de içlerinden alay edenleri, o alay ettikleri şey (azap) kuşatıverdi.

43:7 -Onlar kendilerine gelen her peygamberle mutlaka alay ediyorlardı.

45:35 -Bunun sebebi şudur; Siz Allah'ın âyetlerini alaya aldınız, dünya hayatı sizi aldattı. Artık bugün onlar, ateşten çıkarılmayacaklar ve kendilerinden özür dilemeleri de kabul edilmeyecektir.
5:57 -Ey iman edenler! Sizden önce kendilerine kitap verilmiş olanlardan ve kâfirlerden, dininizi alay ve eğlence konusu yapanları dost edinmeyin. Eğer (gerçekten) iman ediyorsanız, Allah'dan gereğince korkun.
diyanet_isleri_baskanindan_paris_aciklamasi_h46119_10736.jpg

Üst Ana Sayfa Alt