İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberPkk Kâfirleri, Çeşitli Şehirlerde Sürüler Halinde Muslümalara Saldirıyor
Tarsusta Pkklilerle çatışma var
Twiter
Şuan Bağcılar meydanda pkk ve polis bir birine girmiş durumda esnaflar dükkanını kapadı artık kıyam başlamıştır müslümanların Dikkatine
Twiter
kürdistan gerçekte büyük israil projesinin bir piyon devlet hareketi olarak tamamiyle deccaliyete çalışan bir yapılanma faaliyetiydi fakatAğızlarıyla Allah'ın nurunu söndürmek istiyorlar; oysa kâfirler hoşlanmasa da Allah nurunu tamamlayacaktır. Saff/8 Ayetinde Onların Çabalarının Boşa Olduğu, Taa 1400 Sene Evvel ALLAH S.V.T Tarafından Rasulü Muhammede S.A.V Vahyolunmuş idi.
ALLAH etmesin bir adamın yanlışlıkla sakalı biraz fazlaca uzun olsa bu biti kanlanmış köpekler adamı linç etmeye kalkar. Adana Selefilerin kalelerinden olan bir kenttir. Bu yüzden böyle olayların olması normaldir. ayrıca Doğu illerinden çokça göç alan bir ildir. ve Hertürlü İnsanı bünyesinde barındırır bu Şehir..
Kardesler diyarbakirda mustazaf ve pkk arasinda catismalar var ve iki saatten fazladir suruyor ve bircok yarali var dua edelim cunku pkk nin savasi islama
Abdullah Öcalan Devlete 15 ekime kadar süre vermiş.. Türkiye ciddi bir şekide karışacağa benziyor. En doğrusunu ALLAH bilir. Her taraftan PKK yandaşlarının çarşaflı ve sakallı Müslümanlara ve İslami Cemaat ve Derneklere saldırı haberleri geliyor
Kardesler diyarbakirda mustazaf ve pkk arasinda catismalar var ve iki saatten fazladir suruyor ve bircok yarali var dua edelim cunku pkk nin savasi islama
TC'ninde başına büyük belalar gelecek Abdullah Öcalan Devlete 15 ekime kadar süre vermiş. Benim korkum bu Zehirli yılanlar Masum müslümanlarında canlarını yakıyorlar
namussuzlar gidipde kobaniyi kurtarsaydınız ya..ama kadın çoluk çocuk olunca nasılda kahraman kesiliyorlar..artık Türkiyede iç savaş kapıyı çalıyor mel'unlar iyice azdı..
maşallah bir de peçelisin, nasıl nefes alabiliyorsun? bir kere denedim, sıcaklarda boğuluyordum. ben yapamadım.
neyse, sakın pkk lılara bulaşma, kahramanlık yapayım falan deme .....
maşallah bir de peçelisin, nasıl nefes alabiliyorsun? bir kere denedim, sıcaklarda boğuluyordum. ben yapamadım.
neyse, sakın pkk lılara bulaşma, kahramanlık yapayım falan deme .....
tevhid abidesi gibisin aleyna maşallah zor oluyor bu işler ben bile sakallıyım hertürlü hezimetlerle karşılaşıyoruz kızlar beğenmez işidcimisiniz bu yaşta bu sakal vs.... çoğalır gider
saldırlar müslümanlardan geliyor ne diyeceksinki şimdiki olaylar sorsan müslümanmısın diye evet derler ama neye evet ne la diyeceklerini bilmiyor bu laleler aslında