Cinni kaynaklı sorunlar nörolojik muayenelerde çoğunlukla tespit edilmez birde cin in bedendeki konum kalimina göre değişir vücutta çok uzun süre kalan var git gel yapan var kısa veya uzun zamanli ayrılıp vücuda dondugunde rahatsızlık verenler var rukyede bile rukyeciyi kandırmak için bedenden çıkmış numarası yapanlar oluyor mesela..birde bu varliklar insan vücudunu ve insan vücudundan faydalanmayı çok sever insan vücudu onlar için saray gibi..o yüzden de inatcilar çıkmama konusunda.
Belki cinni kaynakli degildir
Mesela bazi sizofrenik vakalarda bobrek ustu bezlerindeki bi sorundan kaynaklaniyor. Nokta atisi teşhis koymak gerekir diye dusunuyorum bu konularda.
@Alketa Abla iki senedir günde bi avuç hap ile tedavi oluyorum elhamdulillah krizlerim depresyonum ani ataklar sona erdi ama bu haplar sanki ruhumu öldürdü doğal duygulardan nasipsiz kaldım
Belki doz ayari ya da ilac degisimi vs gibi destekler alinabilir.
Gercekten işin ehli bir rukyeciye gitmiş miydin.
Bir de nörolojik konuda da farkli birkac yere gidip teyit ettirdin mi.
Ataklarin tedavi sonra sona ermis dedigim gibi doz ayari ilac degisimi ek olarak psiko terapi vs gibi de destek olabilir. Yani coklu dusunmek lazim. Umitsiz olma sakın. Yeter ki iyilesmeyi iste. Bir de ahiskali ruhsal anlamda nerdeyse hepimizin sorunlari var. Ama bazisinin imtihanlari daha cetin olabiliyor. Seninde zor. Dua edelim insallah forumca sana.