Türkiye Muhalifleri satmıştır bu 3lü ittifak ile . .
S Çevrimdışı Süleyman Incek İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 21 Ara 2016 #101 Türkiye Muhalifleri satmıştır bu 3lü ittifak ile . .
Çevrimdışı İsmet Esendal Aktif Üye İslam-TR Üyesi 25 Ara 2016 #102 Gerçek nedir ben bilmem ama suriyeliler bizim gibi düşünmüyor:
E Çevrimdışı Ebu Enes EL Dadaşi Allah'ım Kalplerimizi Cihadda Sabit Kıl Amin. İslam-TR Üyesi 25 Ara 2016 #103 İsmet Esendal' Alıntı: Gerçek nedir ben bilmem ama suriyeliler bizim gibi düşünmüyor: Genişletmek için tıkla ... Yani bizim gibi düşünmüyor derken ne düşünüyorlar veyahıut yazıda ne yazıyor ?
İsmet Esendal' Alıntı: Gerçek nedir ben bilmem ama suriyeliler bizim gibi düşünmüyor: Genişletmek için tıkla ... Yani bizim gibi düşünmüyor derken ne düşünüyorlar veyahıut yazıda ne yazıyor ?
ك Çevrimdışı كعب بن مالك La İlahe İllallah İslam-TR Üyesi 25 Ara 2016 #104 Ebu Enes EL Dadaşi' Alıntı: Yani bizim gibi düşünmüyor derken ne düşünüyorlar veyahıut yazıda ne yazıyor ? Genişletmek için tıkla ... Elçiyi vuran adamı övüyorlar yani. Şiir falan yazmışlardı Facebook'ta görmüştüm.
Ebu Enes EL Dadaşi' Alıntı: Yani bizim gibi düşünmüyor derken ne düşünüyorlar veyahıut yazıda ne yazıyor ? Genişletmek için tıkla ... Elçiyi vuran adamı övüyorlar yani. Şiir falan yazmışlardı Facebook'ta görmüştüm.
E Çevrimdışı Ebu Enes EL Dadaşi Allah'ım Kalplerimizi Cihadda Sabit Kıl Amin. İslam-TR Üyesi 25 Ara 2016 #105 Muhammed Taha' Alıntı: Elçiyi vuran adamı övüyorlar yani. Şiir falan yazmışlardı Facebook'ta görmüştüm. Genişletmek için tıkla ... He o yüzden suriyeliler bizim gibi düşün(m)üyor yazmış akhi yani EyvAllah kardeşim
Muhammed Taha' Alıntı: Elçiyi vuran adamı övüyorlar yani. Şiir falan yazmışlardı Facebook'ta görmüştüm. Genişletmek için tıkla ... He o yüzden suriyeliler bizim gibi düşün(m)üyor yazmış akhi yani EyvAllah kardeşim
E Çevrimdışı eslem berire İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 25 Ara 2016 #106 Ebu Enes EL Dadaşi' Alıntı: Yani bizim gibi düşünmüyor derken ne düşünüyorlar veyahıut yazıda ne yazıyor ? Genişletmek için tıkla ... Mert Altıntaş Ey yardımcısı olmayan kanların devrimcisi, Umulur ki böylece vicdanı ölenler dirilir.
Ebu Enes EL Dadaşi' Alıntı: Yani bizim gibi düşünmüyor derken ne düşünüyorlar veyahıut yazıda ne yazıyor ? Genişletmek için tıkla ... Mert Altıntaş Ey yardımcısı olmayan kanların devrimcisi, Umulur ki böylece vicdanı ölenler dirilir.
E Çevrimdışı Ebu Mervah İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 25 Ara 2016 #107 Eslem Berire' Alıntı: Mert Altıntaş Ey yardımcısı olmayan kanların devrimcisi, Umulur ki böylece vicdanı ölenler dirilir. Genişletmek için tıkla ... Kendin mi çevirdin yoksa alıntı mı?
Eslem Berire' Alıntı: Mert Altıntaş Ey yardımcısı olmayan kanların devrimcisi, Umulur ki böylece vicdanı ölenler dirilir. Genişletmek için tıkla ... Kendin mi çevirdin yoksa alıntı mı?
E Çevrimdışı Ebu Enes EL Dadaşi Allah'ım Kalplerimizi Cihadda Sabit Kıl Amin. İslam-TR Üyesi 25 Ara 2016 #108 Eslem Berire' Alıntı: Mert Altıntaş Ey yardımcısı olmayan kanların devrimcisi, Umulur ki böylece vicdanı ölenler dirilir. Genişletmek için tıkla ... Saol abla Allah razı olsun güzel yazmışlar vallahi kim yazdıysa.
Eslem Berire' Alıntı: Mert Altıntaş Ey yardımcısı olmayan kanların devrimcisi, Umulur ki böylece vicdanı ölenler dirilir. Genişletmek için tıkla ... Saol abla Allah razı olsun güzel yazmışlar vallahi kim yazdıysa.
ك Çevrimdışı كعب بن مالك La İlahe İllallah İslam-TR Üyesi 26 Ara 2016 #109 Bu arada bu duvar Şam'ın güneyinde bulunuyormuş Son düzenleme: 26 Ara 2016
ك Çevrimdışı كعب بن مالك La İlahe İllallah İslam-TR Üyesi 24 Şub 2017 #110 Rusya konsolosu Andrey Malanin,Yunanistan'ın başkenti Atina'da ölü bulundu.
M Çevrimdışı Meliksah Kayaaaa İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 24 Şub 2017 #111 Muhammed Taha' Alıntı: Rusya konsolosu Andrey Malanin,Yunanistan'ın başkenti Atina'da ölü bulundu. Genişletmek için tıkla ... Allah sayılarını arttrısın darısı diğer lerine.
Muhammed Taha' Alıntı: Rusya konsolosu Andrey Malanin,Yunanistan'ın başkenti Atina'da ölü bulundu. Genişletmek için tıkla ... Allah sayılarını arttrısın darısı diğer lerine.