Vallahi ben Şeyh'in görüşünden 'bir pazarın ortasına git, çoluk çocuk ayırt etmeden sivil gözetmeden saldırıyı gerçekleştir' sözünü anlamıyorum. Velev ki Şeyh böyle bir fetva vermiş olsa 'onun ardılı olanlar (Şehid Atiyetullah, Bilge Mücahid Zevahiri ve Yemen kolu) neden bu şekilde hareket etmiyorlar' diye sorarım. Çünkü benim bahsettiğim ve diyet ödemek isteyenlerde, şehadet eylemi yapacak olanlara 'dikkat edin şehid olayım derken elinize haksız kanlar bulaşmasın. Bunun vebalini Allah'a karşı nasıl verirsiniz' diye söyleyende Şeyh'e söz vermiş, biat etmiş, onun yolunu izlemiş yiğitlerdir. Siz şimdi kalkıp bunları göz ardı edip direk Şeyh'in sözlerinden istediğiniz manayı çıkarıp, ardılı olan bu yiğitlerin uygulamalarına bakmıyorsanız büyük bir hata ediyorsunuz demektir. Ve bu konuda dikkat edin şeytan gözlerinizi ve yüreğinizi karartmasın kardeşim. Merhameti yüreğinizden almasın kardeşim. Vallahi bunun kendi başıma gelmesinden nasıl korkuyorsam sizin içinde öyle korkuyorum. Ve siz değerli kardeşimde korkmalısınız. İşte tam da bu yüzden ikimizide Allah'tan korkmaya davet ettim. Sözlerimi çok açık dile getirdim. Bunu üzerine söz söyleyebilirsiniz ama benden bu kadarı kafi. Zira tekrar tekrar okuyun elbet beni anlayacaksınız. Umarım bunun için geç kalmış olmazsınız. Selametle kalasınız.