Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Sevdiğiniz En Güzel Neşidler Buraya

A Çevrimdışı

Abdullah Yusuf

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı

Kardeşim nasheed mükemmel maaşaAllah dinlerken bu güzel görüntülerle aklıma şu geldi bu güzellikler bu dünyadaki mükemmellikler fani yok olacak ve biz bu fani olana nasıl da saldırıyoruz oysaki Cennet nasldır .. affet Rabbim affet

hebbit kerrih Çevrimdışı

hebbit kerrih

İslam-tr Mudâvimi
Site Emektarı
Bir ara ne dinlerdim bu neşidi. Hatta dinlediğim ilk cihad neşidi buydu. ALLAH razı olsun akhi :D
benimde ilk neşidim olabilir bi kuzen vardı ırak savaşında ogrish'den vıdeo ızletırdı ordan kalmıs zıhnımde birde celcelet var :p

Sayfullah at-Turki Çevrimdışı

Sayfullah at-Turki

حَسْبُنَا ٱللَّهُ وَنِعْمَ ٱلْوَكِيل
İslam-TR Üyesi

AbdulFettah Çevrimdışı

AbdulFettah

94.7 - Öyleyse, bir işi bitirince diğerine koyul.
İslam-TR Üyesi
Kardeşim nasheed mükemmel maaşaAllah dinlerken bu güzel görüntülerle aklıma şu geldi bu güzellikler bu dünyadaki mükemmellikler fani yok olacak ve biz bu fani olana nasıl da saldırıyoruz oysaki Cennet nasldır .. affet Rabbim affet

Amin abi, Allah sizden radı olsun, Rabbim hepimize o güzel cennetinde buluşmayı nasip eylesin.

Ebu Hureyre radıyallahu anh anlatıyor: "Resûlullah aleyhissalâtu vesselâm buyurdular ki:

"Allah Teâla hazretleri ferman etti ki: "Ben Azimu'ş-Şân, salih kullarım için gözlerin görmediği, kulakların işitmediği ve insanın hayal ve hatırından hiç geçmeyen nimetler hazırladım." Ebu Hureyre ilaveten dedi ki:

"Dilerseniz şu ayet-i kerimeyi okuyun. (Mealen): "Yaptıklarına karşılık Allah katında onlar için göz aydınlığı olacak ne mükâfaatların saklandığını kimse bilemez" (Secde 17).

Buhari, Bed'ü'l-Halk 8, Tefsir, Secde 1, Tevhid 35; Müslim, Cennet 2, (2824); Tirmizi, Tefsir, (3195).

O Çevrimdışı

omermuslim

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Allah şehadetini kabul etsin Amir hattap fotolarıyla bir neşid (birazcık sert)

Son düzenleme: