İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mısır da, Suriyede, Myanmarda yapılan katliamdan sonra Rabbini hatırlamak , yardımı ondan istemek yerine
BM nerde, İnsan hakları nerde diye sızlananlara,
Biz islamın izzeti için savaşıyoruz diyenlere Kafirin taktığı isimle, terörist diyen aptal insan sürüsüne
hükümetin olur verdiği islam beldeleri için sokağa dökülen(mısır),hükümetin olur vermediği islam beldeleri(afganistan,ırak,çaçenistan vs.) için çıt çıkarmayan zavallılara
müsriklerin bayramini müsrikce kutlayip, bir de üstüne vatan millet sevgisi olmayanin dini duygusu olmaz deyip kendini müslüman sanan alcak müsriklerden nefret ediyorum.
Üstüne bunlardan bazilari kendini islami kesime nispet edip habercilik adina bu tür konulari hit-popülülerlik alacagim diye müsriklere yalakalik yaparcasina haber yapan tevhidin t sini anlamamis cahillerden nefret ediyorum.
"Mustafa Kemal'in askerleriyiz", "Kahrolsun şeriat" gibi böğürtüler eşliğinde Allah'a meydan okumalarına ve birilerinin de çıkıp bunlara bir şey dememelerine sinir oluyorum.
TV de din programı izlediklerini, dini öğrendiklerini zanneden insanlara din diye peri masalları, binbirgece masalları anlatan, sonrada kendilerine din adamı denilen hipnoz ustalarına