T.C. İMAMLARI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
!sLaM4eVeR Çevrimdışı

!sLaM4eVeR

لا اله الا الله
Admin
994723_256775104486718_852018700_n.jpg

Konu altindan tc deki namaz memurlarinin dinin anlasilmasinda nasil engel olunduklarini, islam dinini nasil saptirdiklarini uzun uzun copy yazilarla degil cevrenizde gördügünüz örneklerle konuya katilabilirsiniz.

E Çevrimdışı

Ebu & Dücane

Misafir
Hakkı haykıran,Tağuta kulluktan men eden,şirk ve küfür ile ilgili ayetleri ve hadisleri mevzuu eden,kafirlere dostluktan şiddetle sakındıran,şirkin yayılmasını engellemekle görevli oldukları bilincine sahip olup tevhide davet eden bir T.C.imamı bu zamana kadar bulamadığım için ben onlardan beri oldum.Allah bizleri affetsin.Artık arkalarında namaz kılmaktan imtina ediyorum.Bütün hüsnüniyetimi kaybettim.anladım ki,bir kişi tağuttan ve kurumlarından geçim yoluyla kendini onlara bağlı kıldıkça,küfür kanunlarına itaat etmek zorunda kaldıkça,tağutun hükmüne göre davranmak zorunda kalınması bir zorunluluktur.Yoksa,aksi durumda o kişinin o kurumdan ihrac edilmesi gerekir.Tağutun kendi idaresini yerle bir edecek dini bir muhalefete ve yetkiye sahip olamadıktan sonra onlara boyun eğerek hizmet etmek en büyük zillettir.Onlara boyun eğerek başkalarına dini meselelerde önder olmak ise kişiyi ve kurumu komik duruma düşürür.Mesele din mevzuu olunca bu denli büyük bir sorumluluk bilincini onların emri altına girerek,bir tağuta teslim ederek kendini ateşe atmaya değmez.

M Çevrimdışı

Munadil

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Sorma kardeşim birde Diyanet'in içine sızmış bir sürü nurcu ve fetullahçı var. Bunlar olmasaydı Türkiye'de "ılımlı İslam" projesi bu kadar başarılı olmazdı belkide.

Angaralı Çevrimdışı

Angaralı

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
çok yakın zamandan bildiğin... bir bidat olan mevlit kandili deyip sonra kardeşlikten dem vurmaları...

birine hakkı anlatsan seni diyanete şikayet ediyor demeleri....

Cemaat bir soru sorsa müftülüğe sor veya fetva hattını ara...

Moderatör tarafında düzenlendi:
farkındayız Çevrimdışı

farkındayız

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
Yeni yıla girerken tüm müslümanlar geçmiş yılın muhasebesini yapmalıyız . 31.12.2013 ten önceki bir cuma vaazından.
31.12.2013 günü diyanet işlerinin tertiplediği , ..... de kuranı kerim okunacaktır. Tüm cemaat davetlidir.
Anneler günü , öğretmen günü için muhtelif konuşmalar,
Her yıl bekilyorum. Ne zaman Sevgililer günü vaazı verilecek diye.

İkrime Çevrimdışı

İkrime

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Bizde yaklaşık 1 ay önce bir imamın mevlid okumanın bid'at olduğunu söylediğini duyduk, cumaya gidip bir konuşalım dedik.Namaz kılınıp cemaat ayrıldıktan sonra hoca efendiyle ! sohbet edelim dedik.
Biz : Hocam mevlid okumanın bid'at olduğunu söylemişsiniz, bizde sizin gibi düşünüyoruz.
H.efendi ! : Evet ben mevlide küçüklüğümden beri karşıyımdır.
Biz : Hocam oy kullanmak hak....
H.efendi ! : ben siyasete girmiyorum...
Daha sonra cuma hasılatını sayıp imza atması gerektiğini söyleyerek hoca efendiyi ! çağırdılar.
Oda zaten sohbet kendisini sarmadığı için bahane arıyordu.Gitmem lazım dedi ve toplanan paraları saymaya gitti.

Bilal-i Habeşi Çevrimdışı

Bilal-i Habeşi

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Zannedersem bir veya birbucuk ay onceydi, kutlu dogum haftasi munasebetiyle 70.000 adet kirmizi gul yaptirmislar, cuma namazi icin gitmistim, subhanallah tam camiye girerken bi masanin ustune bir suru kirmizi gul koymuslar ve de saplarina kutlu dogum ile ilgili biseyler yazmislar, yoldan gecen vatandaslara ozelliklede kadinlara veriyorlardi, subhanallah!!!
Ve artik hersene tekrarliyacaklarmis!!!
Bu arada istanbul harbiye camiinde oldu bu olay.

Hilafet Sancağı Çevrimdışı

Hilafet Sancağı

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
bizim cami imamı hutbelerinde sürekli devlete dua ederdi.Laik t.c. devleti hakkında Allah devletimizi milletimizi korusun diye dua ediyordu.Millete dua etme kısmı kabul edilebilir olsada laik bir devlete-rejime dua edilmesi iğrenç birşey.Ve bunu imamın yapması.Sırf bu sebeple öfkelenip tağutun kontrolündeki camilerine gitmiyorum.Sağlam hoca olsa giderim ama.Aksi taktirde hocayı yumruklamak işten bile değil.Bu Karikatürde çok yerinde tespitler var.

hebbit kerrih Çevrimdışı

hebbit kerrih

İslam-tr Mudâvimi
Site Emektarı
"Hüvellezi ersele rasulehu bil hüda ve dinil hakki li yuzhirahu aled dini küllih Ve kefa billahi sehida"

Allah Peygamberimizi hak ve hidayet üzere olan İslamı diğer tüm dinlerin "aled dini küllih" in üzerine çıkarmak için bütün beşeri ideolojileri yıkıp Allah'ın hükmünü hakim kılmak için göndermiştir. sözünü bir vaazında dahi söyleyemeyen pısırık adamlar.

İslamı mücerred ahlak dini gibi göstermeye çalışıyorlar peygamberimiz çok iyiydi kadınları dövmezdi kimseyi üzmedi namaz kılardıyı anlatıyorlar sadece şüphesiz peygamberimiz ahlakta zirve fakat nerede hain müşrikler nerede beni kurayzada yahuilerin kafasını kesen peygamber nerede? cihadı yıkmaya çalışıyorlar peygamberımız hem rahmet hem de harp peygamberidir. Bu din hakimiyetten daha azına razı değil. İzzet cihaddadır çünkü kafirler başka türlü bizi adam yerine koymayacak Allah sen onların dinine girmedikçe onlar sana dost olmaz diyor.

kısacası diyanet imamları ağlayın gözyaşı dökün dua edin işte ahlaklı olun diyorlar fakat bu din budizm değil sadece ahlak isteyen gitsin budist olsun bu din hükmetmek için gönderildi.

Hilafet Sancağı

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
hebbit kerrih kardeş sana katılıyorum İslamın sadece ahlak gibi herkesçe kabul edilen kısımlarını alıp anlatıyorlar ama insanlara ağır gelen şeriat,hilafet,tağut,cihad gibi kavramlardan hiç bahsetmiyorlar bile.

hebbit kerrih Çevrimdışı

hebbit kerrih

İslam-tr Mudâvimi
Site Emektarı
hebbit kerrih kardeş sana katılıyorum İslamın sadece ahlak gibi herkesçe kabul edilen kısımlarını alıp anlatıyorlar ama insanlara ağır gelen şeriat,hilafet,tağut,cihad gibi kavramlardan hiç bahsetmiyorlar bile.

kardeş dinde takiyye var eyvallah yani mesela can tehlikesi varsa yada başka bir tehlike onun şeriattaki ruhsatını bulur açıktan anlatmaz azimet ve ruhsat meselesinde tam bilmiyorum neye ruhsat var ruhsat yok ama en azından güvendiği adamları etrafına toplayıp onlara anlatmalı en azından yani bunu da yapmayınca bu adamlar yüzlerine tükürmek geliyor içimden. kendileri de mi bilmiyorlar anlamadım ki dost meclisinde bari tağutun avukatlığını yapma, yapma ki yavaştan yıkalım şu tağutu.

halidvelid Çevrimdışı

halidvelid

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
kardeş dinde takiyye var eyvallah yani mesela can tehlikesi varsa yada başka bir tehlike onun şeriattaki ruhsatını bulur açıktan anlatmaz azimet ve ruhsat meselesinde tam bilmiyorum neye ruhsat var ruhsat yok ama en azından güvendiği adamları etrafına toplayıp onlara anlatmalı en azından yani bunu da yapmayınca bu adamlar yüzlerine tükürmek geliyor içimden. kendileri de mi bilmiyorlar anlamadım ki dost meclisinde bari tağutun avukatlığını yapma, yapma ki yavaştan yıkalım şu tağutu.
guzel tespit

hebbit kerrih Çevrimdışı

hebbit kerrih

İslam-tr Mudâvimi
Site Emektarı
birde sanki rasulullah sakalları kesin bıyıkları uzatın demiş gibi sakalları kesip bıyıkları uzatıyorlar fesubhanAllah.

Casiye 18'i ne zaman haykırırlarsa o zaman adam olmuş bunlar diyeceğim.

Summe cealnâke alâ şerîatin minel emri fettebi’ hâ ve lâ tettebi’ ehvâellezîne lâ ya’lemûn. casiye / 18

Sonra ey Muhammed! Sana da insanların uyacakları bir hayat sistemi (şeriat) verdik. Sen ona uy, bilmeyenlerin arzularına uyma.

bilmeyenler cahiller akıllarıyla yasa yapmış tağutlar diye haykırmadıkça bu imamlar yazıklar can sıkmaya devam edecekler. Oysa Allah sbt Allâhu velîyyullezîne âmenû buyuruyor Kur'anın da yani Allah iman edenlerin velisidir sahibidir nasıl ki bir çocugun babası her ihtiyacını goruyor ezdirmıyor onu sahip çıkıyor sübhanAllah ayete bak Allah iman edenlerin velisidir Allah velimiz olduktan sonra biz başka ne isteriz ki Allah ben arkandayım ey kulum diyor dünya faydalarına imanımızı izzetimizi satmayalım çünkü Allah'ın velimiz olmasını kaybedersek vay halimize.

M Çevrimdışı

mucahidhakan

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Bir aile dostumuzla olan anımı aktarayım kardeslerime..yıllık izne ayrılan cami imami arkadası ile bir iş nedeniyle şehir dısına çıkmışlar gittikler şehirde ezan okunurken aile dostumuz hocaya seslenmiş hadi ezan okunuyor şu camide namazımızı kılalım cami imamı hiç istifini bozmadan ben izindeyim diye cevap vermiş..subhanallah gülsek mi aglasak mı...

hebbit kerrih Çevrimdışı

hebbit kerrih

İslam-tr Mudâvimi
Site Emektarı
Bir aile dostumuzla olan anımı aktarayım kardeslerime..yıllık izne ayrılan cami imami arkadası ile bir iş nedeniyle şehir dısına çıkmışlar gittikler şehirde ezan okunurken aile dostumuz hocaya seslenmiş hadi ezan okunuyor şu camide namazımızı kılalım cami imamı hiç istifini bozmadan ben izindeyim diye cevap vermiş..subhanallah gülsek mi aglasak mı...
Allah Allah tövbe Estağfurullah. Kardeşler görüyorsunuz işte şeriat olmayınca hoca denilen adam neler yapıyor. İmamlığı para kazanılan bir meslek haline getirmiş adam yazıklar olsun. Rasulullah seni görse ne hükmederdi.

halidvelid Çevrimdışı

halidvelid

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
kardesler bu hassasiyyletiniz guzel ama mutlaka ya dogru imami bulmak lazim ya da cuma kilinan yerlerden (diyanet disinda) bir yerde cumayi kilin, hic olmazsa kendi arkadas toplulugunuzla beraber kilin, cuma bizim ummet namazimizdir bir sekilde kilin yani

Hilafet Sancağı

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
gerçektende t.c. imamlarının önemli bir bölümü böyle.Fakat çok azda olsa iyi örneklere de rastladım bir tanesini haberde okudum malatya'da adı cumali çakmak olan bir imam'ın Kuran kanundur adlı hutbe hazırlayıp insanlara bunu anlatması gibi.Birde benim gerçek hayatta rastladığım bir olayı anlatmak isterim.Daha önce belirtmiştim forumda bende psikiyatrik hastalık var onun tedavisi için psikiyatristlerden ayrı olarak bir de hocaya gitmiştik.Ailem anlattı bu çocuğun dini takıntısı var falan diye.Bende hocaya dedim ki ben laiklikten ve demokrasiden nefret ederim.Ben şeriatı ve hilafeti seviyorum dedim.Hoca bunu duyunca hoşuna gitti.Yani bu duruma bozulmadı.Ve beni destekleyen sözler söyledi.Yani demem o ki az da olsa iyi muvahhid imamlarda var tabiki.Bunlar istisnai durumlar.

hebbit kerrih Çevrimdışı

hebbit kerrih

İslam-tr Mudâvimi
Site Emektarı
gerçektende t.c. imamlarının önemli bir bölümü böyle.Fakat çok azda olsa iyi örneklere de rastladım bir tanesini haberde okudum malatya'da adı cumali çakmak olan bir imam'ın Kuran kanundur adlı hutbe hazırlayıp insanlara bunu anlatması gibi.Birde benim gerçek hayatta rastladığım bir olayı anlatmak isterim.Daha önce belirtmiştim forumda bende psikiyatrik hastalık var onun tedavisi için psikiyatristlerden ayrı olarak bir de hocaya gitmiştik.Ailem anlattı bu çocuğun dini takıntısı var falan diye.Bende hocaya dedim ki ben laiklikten ve demokrasiden nefret ederim.Ben şeriatı ve hilafeti seviyorum dedim.Hoca bunu duyunca hoşuna gitti.Yani bu duruma bozulmadı.Ve beni destekleyen sözler söyledi.Yani demem o ki az da olsa iyi muvahhid imamlarda var tabiki.Bunlar istisnai durumlar.

deli olacaksak da Allah yolunun delisi olalım kardeş :) maşallah.

Rasullah'ın bir hadisinde geçen "tuba lil guraba" da ki gariplerden yazar inşallah rabbim seni.Gariplere müjdeler olsun. benden sana gelsin kardeş.

E Çevrimdışı

enes poyraz

Üye
İslam-TR Üyesi

Olurmu o onun memuru, seçimini yapmış hiçbir baskı olmadan hiçbir can tehlikesi olmadan tıpış tıpış gitmiş kendi ayaklarıyla küfrün memuru olmayı seçmiş devlet onun ilahı, rabbi onun aleyhinde nasıl konuşabilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...