Hakkı haykıran,Tağuta kulluktan men eden,şirk ve küfür ile ilgili ayetleri ve hadisleri mevzuu eden,kafirlere dostluktan şiddetle sakındıran,şirkin yayılmasını engellemekle görevli oldukları bilincine sahip olup tevhide davet eden bir T.C.imamı bu zamana kadar bulamadığım için ben onlardan beri oldum.Allah bizleri affetsin.Artık arkalarında namaz kılmaktan imtina ediyorum.Bütün hüsnüniyetimi kaybettim.anladım ki,bir kişi tağuttan ve kurumlarından geçim yoluyla kendini onlara bağlı kıldıkça,küfür kanunlarına itaat etmek zorunda kaldıkça,tağutun hükmüne göre davranmak zorunda kalınması bir zorunluluktur.Yoksa,aksi durumda o kişinin o kurumdan ihrac edilmesi gerekir.Tağutun kendi idaresini yerle bir edecek dini bir muhalefete ve yetkiye sahip olamadıktan sonra onlara boyun eğerek hizmet etmek en büyük zillettir.Onlara boyun eğerek başkalarına dini meselelerde önder olmak ise kişiyi ve kurumu komik duruma düşürür.Mesele din mevzuu olunca bu denli büyük bir sorumluluk bilincini onların emri altına girerek,bir tağuta teslim ederek kendini ateşe atmaya değmez.