Yönetici Notu:
Mesajlar yeni konuya taşındı
___
Yeni konu açıp kalabalık olsun istemedim , burdan sorayım ; bende takıntımı denir sinir mi denir hastalık mı denir kuruntumu denir bilemiyorum , bir yerde hastalık olduğunu okumuştum bir ara , Nasıl örnek versem mesela sofrada birisinin ağzını şaplatarak yemek yemesi , çayı çorbayı sesli içmesi , sakız çiğnemesi , çekirdek çitlemesi , horlaması vb şeylerde çocukluğumdan beri elimde olmayan sebeplerden aşırı şekilde kan beynime sıçrıyor , tüylerim diken diken oluyor ne yapsam tahammül edemiyorum ve o ortamda bu zamana kadar duramadım Kalkar giderim . ( horlayan arkadaş yüzünden çok arabada yatmışımdır soğukta ) bu bende cemaatlede oluyor yanımdaki fısır fısır okuyunca elim ayağım kilitleniyor ( abartmıyorum) hadi bunuda geçtim , namaz konusunda İslamın rukunları öğrendiğim den belkide bu hassaslığım , belkide şeytanın vesvesesinden bugün az kalsın imam daha Allahu ekber demeden eğilen amcanın kolundan tutacaktım sen ne yapıyorsun diye öyle böyle selam verdik tabi huşu hak getire !! Selam verir vermez de dedim zaten Allah kabul Etsin amca da bu acelen niye derken kaçtı gitti amcam , hiç Mutlu huzurlu değilim bu konuda ne yapmam gerek bilemiyorum , evde kılınca da kalbim mutmain olmuyor , cemaatle kılıncada böyle sıkıntılarım oluyor . Bu bahsettiğim benim sıkıntı için gerçekten mücadele ediyorum duymamaya görmemeye çalışıyorum ama şu aralar biraz takık olduğumdan sağlıklı karar veremiyorum , bu hal için tavsiyeleriniz nedir