Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Taksim Gezi Parki Protestolari

Mukim Çevrimdışı

Mukim

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Yok be karrrrrrdeşim amacım aksiyon. Benim işim gücüm bu durgun geçen forumu canlandırmak fena mı yapıyorum şimdi?

farkındayız Çevrimdışı

farkındayız

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
SON DAKIKA:Armutludan 2.ölüm haberi! Polisin çok yakın mesafeden attığı gaz göğsüne gelen Hasan Doğruyol

M Çevrimdışı

Muvahhid Mücahid

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
Bugün bizim burada polise destek için toplanıyorlarmış.Polise destek değil de olayları gözlemlemek için gideceğim.

E Çevrimdışı

Ebu & Dücane

Misafir
Meydanlarda 'yabancı' var

Göstericilerin içine sızarak kalabalıkları şiddete yönlendirenleri tek tek tespit eden emniyet birimleri, olayların Türkiye geneline sıçramasında bin kadar provokatörün görev aldığını belirledi. Listede yabancı ajanlar da var.

Dünya Bülteni / Haber Merkezi
Taksim Gezi Parkı'nda ağaçların kesilerek yerine AVM yapılacağı söylentisi üzerine başlayan ve yayılan şiddet eylemlerinin arkasındaki ajan-provokatörler deşifre oldu. Sayıları 750 ile 1000 arasında olduğu belirlenen ve yabancı gizli servislerin hesabına alanlara inen ajanların, şehirleri sosyal dokularına göre parselleyerek kitleleri hükümet karşıtı eylemler için harekete geçirdikleri öğrenildi.
Yeni Şafak'ın haberine göre, 7. gününe giren Gezi Parkı eylemlerinde şiddet tüm ülkeye yaygınlaştırılmak istenirken olayların altındaki yabancı ajanlar da deşifre oldu. Emniyet İstihbarat'ın hazırladığı rapora göre; Taksim Meydanı'nda 31 Mayıs itibariyle çevre eylemlerine katılanları kışkırtmaya çalışan yüzlerce ajan-provokatör sahne aldı. Emniyet istihbarat raporunda, eylemlerin ikinci aşaması olarak ölüm olaylarının yaşanabileceği vurgulandı. Olası bir ölüm olayının eylemleri daha da yoğunlaştıracağına ve eylemcilerin öfkesini artıracağına değinilerek, istihbarmat servislerinin bu yöntemi kullanmasının güçlü olasılık olduğu vurgulandı.
MİNİBÜSTEN YALANLA KIŞKIRTTILAR
Beşiktaş Meydanı ve Başbakanlık Çalışma Ofisi'nin olduğu bölgede sabaha kadar süren çatışmalarda da bu ajanların ön safta yer aldıklarına değinilen raporlarda, meydanda bekleyen eylemcilerin sürekli olarak kışkırtıldığına dikkat çekildi. 34 .. ... plakalı araçtan sürekli Beşiktaş, Ankara ve İzmir'de yaşanan eylemlerde göstericilerin öldürüldüğüne yönelik anonslar yapıldığı belirtilerek söz konusu anonslarda 'meydanı bırakmayalım, burayı terk etmeyelim, hesap soralım' ifadelerinin kullanıldığına yer verildi. Emniyet, profesyonel ajan-provokatör olduğunu tespit ettiği şahıslarla olayların tırmanmasında parmağı olan kişilerin yakalanması için çalışma başlattı. İstihbarat birimlerinin belirlediği uzman provakatörlerin yakalanması için kamera kayıtları mercek altına alındı.
TEORİ VE PRATİK AYRI AYRI
Uzman provokatörlerin, profesyonel oldukları alanlara göre iş başında oldukları tespit edildi. Teori tarafı güçlü olan provokatörler, CHP ve İP içerisinde protestoların alan ve konularını belirledi, marjinal sol örgütlerin içinde olan provakatörler ise bizzat pratikte ortaya konulan planların gerçekleşmesi için yer aldık. Sosyal medya üzerinden Taksim ve Kızılay'da gençlerin toplanmasını sağlayan uzman provokatörler, ebeveynleri ise ikamet ettikleri yerde 28 Şubat benzeri eylemlerde bulunmaları için örgütlemeye çalıştı.

farkındayız Çevrimdışı

farkındayız

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Bugün bizim burada polise destek için toplanıyorlarmış.Polise destek değil de olayları gözlemlemek için gideceğim.

,kardeş sana bişey anlatayım
be okuldayken yemek boykot edecez diye bizi yemekhaneye toplarlardı.
Sonrada yemekhanede bir anda herkes sloganara başlar biz de sap gibi kanldırılmış olarak o ortamda olurduk.

Bu işlerde bu bir taktiktir.
O ortama ait olmasak bile oraınn kalabalıklaşmasına fayda veren kişi durumuna girersiniz.
Bu toplanma Kendi Potansiyellerini ölçmek için bir taktik olabilir, Dışarıya da biz de kalabalığız deme taktiği de olabilir.

Bu olay çığrından her an çıkabilir. Tahmin edemeyeceğimz sonuçları olabilir bu olayların.
Olaylarda hergün doz bir adım ileriye gidiyor. Gerilim kademe kademe yükseltiliyor.

Benden söylemesi. Ben gitme derim.
Eğer öyle bir toplanma var ise , eminim ki orda Allahuekber sesleri çıkacaktır. Bunu duymak için gideceğim dersen git :D:D

(Yazıyorum, eleştirenler çıkıyor. Herkesten özür diliyorum arkadaşlar. Gavurun davasından bize ne diyenler çıkıyor bana.
Bu konu bitseydi dün gece biterdi. Bitirmiyorlar. Dünki ölüm olayı planın bir parçasıdır. )

Denklemin bir tarafı sahaya kitlendi. Şimdi denklemin diğer tarafındaki saflar oluşturuluyor.

Denklemin diğer tarafını birleştirmek onlar için çok daha kolay.

Aman ha dikkat.

Bir de denklemin 2. tarafı şu an gösteri yapanlar gibi sakin davranacak taraf değil.
Neden parti isimlerini sahada duymak istemiyorlar dersiniz. Ben anladım onu da.
Çünki Siyasi partiler ile türkiyeyi 2 tarafa bölemezlerdi. Denkelemin bir tarafına islamı yazamazlardı o zaman

denkelmin 2. tarafını oluşturmak için YİNE dini kullanacaklardır.

M Çevrimdışı

Muvahhid Mücahid

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
,kardeş sana bişey anlatayım
be okuldayken yemek boykot edecez diye bizi yemekhaneye toplarlardı.
Sonrada yemekhanede bir anda herkes sloganara başlar biz de sap gibi kanldırılmış olarak o ortamda olurduk.

Bu işlerde bu bir taktiktir.
O ortama ait olmasak bile oraınn kalabalıklaşmasına fayda veren kişi durumuna girersiniz.
Bu toplanma Kendi Potansiyellerini ölçmek için bir taktik olabilir, Dışarıya da biz de kalabalığız deme taktiği de olabilir.

Bu olay çığrından her an çıkabilir. Tahmin edemeyeceğimz sonuçları olabilir bu olayların.
Olaylarda hergün doz bir adım ileriye gidiyor. Gerilim kademe kademe yükseltiliyor.

Benden söylemesi. Ben gitme derim.
Eğer öyle bir toplanma var ise , eminim ki orda Allahuekber sesleri çıkacaktır. Bunu duymak için gideceğim dersen git :D:D

(Yazıyorum, eleştirenler çıkıyor. Herkesten özür diliyorum arkadaşlar. Gavurun davasından bize ne diyenler çıkıyor bana.
Bu konu bitseydi dün gece biterdi. Bitirmiyorlar. Dünki ölüm olayı planın bir parçasıdır. )

Denklemin bir tarafı sahaya kitlendi. Şimdi denklemin diğer tarafındaki saflar oluşturuluyor.

Aman ha dikkat
Zaten bugün değilmiş cumartesiymiş.Organizatörler tanıdık kişiler.Komünistler değil yani ahi.Olayları gözlemlemek için gideceğim.Eğer farklı bir şey görürsem oradan ayrılırım. :D

farkındayız Çevrimdışı

farkındayız

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Bir detay daha ilgimi çekti.

Tapınak şövalyeleri / Masonlar/ İlluminati için 11 rakamı çok önemlidir.

2001 + 11 =2013

AKP 2001 de mikurulmuştu. internetten baktım da öyle yazıyor.

farkındayız Çevrimdışı

farkındayız

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Zaten bugün değilmiş cumartesiymiş.Organizatörler tanıdık kişiler.Komünistler değil yani ahi.Olayları gözlemlemek için gideceğim.Eğer farklı bir şey görürsem oradan ayrılırım. :D

O yada bu düzenliyor diye söylemedim . bi daha oku ahki :D:D

farkındayız Çevrimdışı

farkındayız

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
RedHack ★ ‏@TheRedHack16 dk
Aslinda Tayyip'e tesekkur etmeli; 30 senedir birbirini 10km oteden gorse bile kavga eden insanlari birlestirdigi icin
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rdhack ve Anoymousun da bu olayları organize eden taraftan olduğunu düşünüyorum.
Sosyalist olduklarını bir videodan izlemiştim

HAMAS Çevrimdışı

HAMAS

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
Meydanlarda 'yabancı' var

Göstericilerin içine sızarak kalabalıkları şiddete yönlendirenleri tek tek tespit eden emniyet birimleri, olayların Türkiye geneline sıçramasında bin kadar provokatörün görev aldığını belirledi. Listede yabancı ajanlar da var.

Dünya Bülteni / Haber Merkezi
Taksim Gezi Parkı'nda ağaçların kesilerek yerine AVM yapılacağı söylentisi üzerine başlayan ve yayılan şiddet eylemlerinin arkasındaki ajan-provokatörler deşifre oldu. Sayıları 750 ile 1000 arasında olduğu belirlenen ve yabancı gizli servislerin hesabına alanlara inen ajanların, şehirleri sosyal dokularına göre parselleyerek kitleleri hükümet karşıtı eylemler için harekete geçirdikleri öğrenildi.
Yeni Şafak'ın haberine göre, 7. gününe giren Gezi Parkı eylemlerinde şiddet tüm ülkeye yaygınlaştırılmak istenirken olayların altındaki yabancı ajanlar da deşifre oldu. Emniyet İstihbarat'ın hazırladığı rapora göre; Taksim Meydanı'nda 31 Mayıs itibariyle çevre eylemlerine katılanları kışkırtmaya çalışan yüzlerce ajan-provokatör sahne aldı. Emniyet istihbarat raporunda, eylemlerin ikinci aşaması olarak ölüm olaylarının yaşanabileceği vurgulandı. Olası bir ölüm olayının eylemleri daha da yoğunlaştıracağına ve eylemcilerin öfkesini artıracağına değinilerek, istihbarmat servislerinin bu yöntemi kullanmasının güçlü olasılık olduğu vurgulandı.
MİNİBÜSTEN YALANLA KIŞKIRTTILAR
Beşiktaş Meydanı ve Başbakanlık Çalışma Ofisi'nin olduğu bölgede sabaha kadar süren çatışmalarda da bu ajanların ön safta yer aldıklarına değinilen raporlarda, meydanda bekleyen eylemcilerin sürekli olarak kışkırtıldığına dikkat çekildi. 34 .. ... plakalı araçtan sürekli Beşiktaş, Ankara ve İzmir'de yaşanan eylemlerde göstericilerin öldürüldüğüne yönelik anonslar yapıldığı belirtilerek söz konusu anonslarda 'meydanı bırakmayalım, burayı terk etmeyelim, hesap soralım' ifadelerinin kullanıldığına yer verildi. Emniyet, profesyonel ajan-provokatör olduğunu tespit ettiği şahıslarla olayların tırmanmasında parmağı olan kişilerin yakalanması için çalışma başlattı. İstihbarat birimlerinin belirlediği uzman provakatörlerin yakalanması için kamera kayıtları mercek altına alındı.
TEORİ VE PRATİK AYRI AYRI
Uzman provokatörlerin, profesyonel oldukları alanlara göre iş başında oldukları tespit edildi. Teori tarafı güçlü olan provokatörler, CHP ve İP içerisinde protestoların alan ve konularını belirledi, marjinal sol örgütlerin içinde olan provakatörler ise bizzat pratikte ortaya konulan planların gerçekleşmesi için yer aldık. Sosyal medya üzerinden Taksim ve Kızılay'da gençlerin toplanmasını sağlayan uzman provokatörler, ebeveynleri ise ikamet ettikleri yerde 28 Şubat benzeri eylemlerde bulunmaları için örgütlemeye çalıştı.

Ben bunu cumartesi günü beşiktaşta bulunduğum zaman da söyledim.Hem eylemci hem de basın olarak bir sürü yabancı vardı diye.

HAMAS Çevrimdışı

HAMAS

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
Eylemler ilk günkü kadar rağbet görmüyor artık.Fakat geride kalan eylemcilerin bu ilgisizliğin intikamını araçlara ve çevreye verdikleri zararı artırarak gösteriyorlar.

Kozsoy Çevrimdışı

Kozsoy

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
Polisle Akaretler'de Direniş Üzerine Sohbet - Video - Alkışlarla Yaşıyorum

Göstericilerin arasına sızan provokatorler olduğu gibi AKP paramiliterliğine heveslilerde polislerin arasına sızıp saldırıyor tek tük de olsa .

Şu anda Arınç TV'de MHP ve BDP'ye teşekkür ediyor olaylara parti olarak karışmadıkları için . Öte yandan sitesinde bulamadım ama Gülen 'de açıklama yapmış orantısız güç kullanılmasının babında ...

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/23430416.asp

Muhammed Yusuf Çevrimdışı

Muhammed Yusuf

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Devrimci Müslümanlar Gezi Parkı eyleminde
Antikapitalist Müslümanlar Taksim'deki Gezi Parkı eyleminde görüldüler.
587521.jpg

04 Haziran 2013 Salı 10:05
Taksim Gezi Parkı’nda 6 gündür süregelen olaylara birçok farklı kesimden destek geldi.

İLK OLARAK İŞÇİ BAYRAMI'NDA GÖRÜLDÜLER
Bu protestolarda en çok dikkat çeken grup ise kendilerine Devrimci Müslümanlar diyen topluluktu. Öncülüğünü İhsan Eliaçık’ın yaptığı Antikapitalist Müslümanlar, adlarından ilk olarak 1 Mayıs İşçi Bayramı’nda ölen işçiler için Fatih Camii’nde kıldıkları gıyabi cenaze namazı ve 1 Mayıs İşçi Bayramı’na katılmalarıyla duyurdular.

GEZİ PARKINA ÇIKTILAR
Hükümete ağır muhalefet yapmakla ön plana çıkan Devrimci Müslümanlar son olarak da Taksim Gezi Parkı protestosunda görüldüler. Hükümet istifa diye slogan atıp taşıdıkları dövizlerle hükümete çağrı yaptılar.

AJANSLAR

Üst Ana Sayfa Alt