tevhidi bana anlat desem anlatamayacak oldugunu bildigim bazı kardeşler sürekli tevhidden dem vurur . ve cihad ayetlerinin savaşmayı kast ettigini der durur . kuranda savaşmak cihad kelimesi ile degil kıtal kelimesi ile emr olundu . bunu bilme anlamakdan mahrumsunuz . cihad ise ugraşmak demekdir . çok sözüm var diyecek zor sabr ediyorum dedim . teblig cemaatine saldırmanın iki sebebi olur birincisi kendisi hiç bir iş yapmayan klavye mücahine bu iş zor gelir inkar ve red ederek nafsini rahatlatır . yada bedevi arap cahili oglancı abdulvahab denilen soysuzun yolunda gitmek gafletine girmiştir o yüzden tebligi reddeder .
senini itikadını çok merak ediyorum telefi misin şii misin nesin acaba...
Sen nasıl olurda cihad hakkında ileri geri konuşabilirsin...Savaş ayetlerinin emrini okuyup kavrayamayacak kadar akılsız mısın....Cihadı anlamıyorsunki burda saçma sapan konuşuyorsun... Şeyhulislam Muhammed bin abdulvehhaba nasıl olurda böyle ithamda bulunursun cahil demek ki tahminimde pek yanlışlık yok sen ya tevhidi anlayamamışsın ya da cihadı...İtikadını imanını bir daha gözden geçir...