E
ne güzel !...ilk başta zehirini güzelce akıtıyorsun sonrada makalenin sonlarına dogru tekfir'in ne kadar zor birşey oldugunu ifade ediyorsun.Sen önce Murat gezenler olarak bu makalenin son kısmını iyi oku ,okuda sen ve senin gibiler her önüne geleni tekfir etmesin.Bu ülkenin başındaki tasavvuf belası yetmez gibi bir de sizin gibiler yeni yeni din ! ler getiriyorsunuz.Sadece bu ülkede benim bildigim beş tane tekfir cemaati var üstelik bunlar birbirlerinide tekfir ederler.Bunların bir kısmı genel tekfir yaparlar ,yönetime tagut derler , ama ben biliyorumki birçogu bu devlete vergi verir askerlik yaparlar.ve bunlar insanların mallarını müşrik diyerek helal sayarlar ,benim bir kitapcı arkadaşım vardı aynen bana şöyle dedi :kardeş ben bunların birçogunu dükkanımdan kitap çalarken yakaladım.Bunlar kuranın ayetlerini mermi gibi kullanırlar,yanlarına birkaçta ateşli genç bulundumu önlerinde kimse duramaz.Bunlar tahta silahlarla hilafet ilan etmeyi ,yada ırakta dört gariban şöforün kafasını kesmeyi,yada insanları bodrumlara gömmeyi islamdan sayarlar.Bunların hangisi peygamber ve onun ashabının hayatıyla örtüşüyor. Biz rab ve ilah olarak Allahtan ,din olarak islamdan,nebi ve rasul olarak Muhammed (s.a.v) den razı olduk.