Ben eskiden baya bir konu kacirmisim, bunuda yeni gordum ,bu konuda muslumanlarin boyle birbirlerine dusecegi hic aklima gelmezdi.
Konuyu gorunce o gunler geldi aklima mehmet baransu adli fetocu gazeteci israrla bunun Mit istihbarati ile oldugu ,suclunun Mit oldugu konusunda baya israrciydi.
http://www.gazetevatan.com/baransu-dan-uludere-yazisi-453581-gundem/
Tarihler 28 aralik 2011 de bu olay gerceklesti ne gariptir yaklasik 1 bucuk ay sonrada fetocu polisler pkk sehir yapilanmasi KCK ile ilgili 7 subat 2012 mit e operasyon duzenliyor.
Sonra yakin tarihlere gelelim rus ucagi dusuruluyor ,devlet ilk basta bu olayi kabul eder gibi gozuksede aslinda icten ice rahatsizlik duydugu asikardi , rusya ile tekrar aralari duzeltirken bu olayi sonuna kadar savunan davutoglu basbakanlikdan azlediliyordu,ve 15 temmuzda sonra goruluyorki rus ucaginida fetocu askerler dusuruyordu, su anda da o pilotlar tutuklu.
Aslinda uludere olayindaki insanlar bir nevi Turkiyenin derin ic savasina kurban ediliyor. Bu benim gorusum.
Gelelim muslumanlarin tartistigi meseleye hic kusura bakmayin hem devletin hemde o insanlarin sucu var. Tabiki yasam sartlari ekonomik zorluklar ordaki yasayan insanlari bazi seylere mahkum edebilir ama ordaki irkci pkk sizmasi sonucu bugune kadar bir cok asker ,genc yasta olduler , bundan dolayi orda kacakcilik yapacaksan olmeyi goze alacaksin demektir
Devlet sucunu yazacamda hangisini yazsam bilemedim , cok var cokkk