İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Slm aleykum herkese bir tesaduf sonucu dun aksam buldum bu forumu ben fransadan biriyim Allah emegi gecen herkesten razi olsun harika bir paylasim varmista haberimiz yokmus cok seyler elde ettim resimler mp3 ler videolar vs. hepsi super Allahu teala yar ve yardimcimiz olsun hepimiz Allaha emanet olalim. Allah herkesten razi olsun.
mehmetvarlık kardeşim üzüntü yapacak bir sorun yok sadece bilgisyarlara i,lgim arttı bir de en sevdiğim pantolon yırtıldı merak etme belirtmeyi unutmuşum kusura bakmayın duygu sömürüsü yapmak istemem tabii
SelamunAleyküm.Sitede neler yapılabilir, ne gibi katkıda bulunulabilir bana biri açıklayabilir mi?Sizlerin de gördüğü gibi çok yabancıyım Sitenizi çok beyendim.Ama neler yapabileceğim konusunda bir fikrim yok. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.Ben imamhatip öğrencisiyim,17 yaşındayım.Bu toy kardeşinize yardımlarınızı bekliyorummm!ALLAH A EMANET OLUN!
selamün aleyküm fatma ben..kardeşler hak yoluna döndürmek istediğim bi arkadaşım var.nasıl bi yol izleyebilirim acaba?yardiminizi esirgemeyin nolur..selam ve dua ile..