İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
s.a kardeşler aranıza bugün katıldım..hayırlara veslie olması dileğiyle..yanlız BİR SORUNUM VAR FORUM YÖNETİCİSİNİN ÖZEL MESAJLA BANA ULAŞMASI İSTİYORUM..henüz daha kimseyi tanımadığım için..YARDIMCI OLUNURSA SEVİNİRİM..SELAM VE DUA İLE...VESSELAM....
s.a kardeşler aranıza bugün katıldım..hayırlara veslie olması dileğiyle..yanlız BİR SORUNUM VAR FORUM YÖNETİCİSİNİN ÖZEL MESAJLA BANA ULAŞMASI İSTİYORUM..henüz daha kimseyi tanımadığım için..YARDIMCI OLUNURSA SEVİNİRİM..SELAM VE DUA İLE...VESSELAM....
SELAMUN ALEYKUM CEMAAT bende daa yeni geldim di önce buraya gircekmişiz kan tahlili filan mı yaptırcaz yahu bulaşıcı hastalık felan var die ) turhaldan maximum seviyede sevgiler saygılar vs vs... Allah a emanet olun ..
can kardesim hos geldin safalar getirdin InsALLAH paylasimlarini bekliyoruz bu arada unutmadan bu kardesinize kotu davranmayin sey birazcik bir akrabalik varda hani obakimdan demek istemistim :güldüm :güldüm :ahim :ahim :ahim
:öptüm:/// :öptüm:/// :öptüm:/// :öptüm:/// ya hepiniz cansiniz ca n ya Rabbim yollarinizi aydinlik eylesin :öptüm:/// :öptüm:/// :öptüm:/// :öptüm:///