s.aleykum bende yeniyim ben betül
Çevrimdışı kırmızı_türbanlı_kız Yeni Üye İslam-TR Üyesi 18 Ara 2008 #561 s.aleykum bende yeniyim ben betül
S Çevrimdışı salimmuhammed Yeni Üye İslam-TR Üyesi 21 Ara 2008 #563 Selamun Aleyküm.. takvaforum da Abdulhak kardeş bir konu ile ilgili link atınca bu siteye yönlendirdi. Açıkçası onun ilminden faydalanmak için üye oldum. Allah hayırlı kılsın.
Selamun Aleyküm.. takvaforum da Abdulhak kardeş bir konu ile ilgili link atınca bu siteye yönlendirdi. Açıkçası onun ilminden faydalanmak için üye oldum. Allah hayırlı kılsın.
M Çevrimdışı Mucahid_19 Yeni Üye İslam-TR Üyesi 21 Ara 2008 #564 Selamun Aleyküm ve rahmetullahi ve berakatuh. Bende yeni katıldım aranıza Hayırlısı olur inşALLAH
Çevrimdışı !sLaM4eVeR لا اله الا الله Admin 21 Ara 2008 #565 Aleykum selam ve rahmetullahi ve berakatuh. Salim muhammed ve mucahid kardeşlerim hoş geldiniz. Üyeliğiniz hayırlı olsun.
Aleykum selam ve rahmetullahi ve berakatuh. Salim muhammed ve mucahid kardeşlerim hoş geldiniz. Üyeliğiniz hayırlı olsun.
B Çevrimdışı bay fakir Yeni Üye İslam-TR Üyesi 27 Ara 2008 #566 selamun aleykum bende geldim formunuz hayır getirir inşaallah
Çevrimdışı "merve" Üye İslam-TR Üyesi 29 Ara 2008 #568 SELAMÜN ALEYKÜM arkadaşlar bende aranıza katıldım yeniyim daha
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 30 Ara 2008 #569 aleykum selam hoşgelmişsin kardeşim inşallah
L Çevrimdışı limon_i Yeni Üye İslam-TR Üyesi 19 Mar 2009 #570 bende henuz yenı sayılırm tesadufen gezerken rastladım sıteye bayıldım super bence boyle sıteler cogalmalı. aranıza alırsanız sevınırım
bende henuz yenı sayılırm tesadufen gezerken rastladım sıteye bayıldım super bence boyle sıteler cogalmalı. aranıza alırsanız sevınırım
Çevrimdışı yusuf İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 19 Mar 2009 #573 limon_i' Alıntı: bende henuz yenı sayılırm tesadufen gezerken rastladım sıteye bayıldım super bence boyle sıteler cogalmalı. aranıza alırsanız sevınırım Genişletmek için tıkla ... selam aleykum rabbim hayirlara vesile etsin .. hos geldin
limon_i' Alıntı: bende henuz yenı sayılırm tesadufen gezerken rastladım sıteye bayıldım super bence boyle sıteler cogalmalı. aranıza alırsanız sevınırım Genişletmek için tıkla ... selam aleykum rabbim hayirlara vesile etsin .. hos geldin
L Çevrimdışı limon_i Yeni Üye İslam-TR Üyesi 21 Mar 2009 #574 muratdemir' Alıntı: selam aleykum rabbim hayirlara vesile etsin .. hos geldin Genişletmek için tıkla ... tesekkur ederım arkadasım saol.
muratdemir' Alıntı: selam aleykum rabbim hayirlara vesile etsin .. hos geldin Genişletmek için tıkla ... tesekkur ederım arkadasım saol.
G Çevrimdışı GeceYarısı Yeni Üye İslam-TR Üyesi 31 Mar 2009 #575 Esselamu Aleykum kardeşler.ALLAHın rahmeti ve bereketi sizlerin ve sevdiklerinizin üzerine olur inşaallah...
Esselamu Aleykum kardeşler.ALLAHın rahmeti ve bereketi sizlerin ve sevdiklerinizin üzerine olur inşaallah...
U Çevrimdışı uygur Yeni Üye İslam-TR Üyesi 9 Şub 2010 #576 selamün aleyküm.biz geldiiik[yani kızımla ben]
Çevrimdışı selsebil İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 9 Şub 2010 #577 aleyküm selam,hoşgeldiniz(yani kızınız ve siz)
Çevrimdışı DAVA İslam-tr Sakini Site Emektarı 9 Şub 2010 #578 ve aleykesselam ve rahmetulllah hepiniz hosglediniz
Çevrimdışı Enfal.571 İslam-tr Sakini Site Emektarı 11 Şub 2010 #579 ve aleykum es selam ve rahmetulllah hepiniz hosglediniz
E Çevrimdışı ELBENNA Yeni Üye İslam-TR Üyesi 27 May 2010 #580 zahir' Alıntı: Fatma hanım lütfen ilgili başlığa yazınız mesajınızı ve lütfen üye olunuz Genişletmek için tıkla ... BİŞEY ANLAMADIM BU İŞTEN..
zahir' Alıntı: Fatma hanım lütfen ilgili başlığa yazınız mesajınızı ve lütfen üye olunuz Genişletmek için tıkla ... BİŞEY ANLAMADIM BU İŞTEN..