Duyuru Yeni gelenler Önce Buraya !!!

End. Müh. Abdurrahman Çevrimdışı

End. Müh. Abdurrahman

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Şu anda içinde bulundukları refah ve zenginlik, kâfirleri aldatmasın. Öte yandan, uğradıkları sıkıntılar da müminleri yılgınlığa düşürmesin. Nitekim, önceki elçilerimiz de aynı sıkıntılarla yüz yüze gelmişlerdi. Nihâyet elçiler, kâfirlerin iman etmesinden iyice ümit kestikleri ve yalancı çıkacaklarını düşünmeye başladıkları bir sırada, yardımımız yetişiverdi imdatlarına; böylece, dilediklerimiz azaptan kurtarıldı. Kâfirler de en ağır cezaya çarptırıldı. Çünkü azâbımız, suç işlemekte ısrar eden bir toplumdan asla geri çevrilmez!
 
Abdulmuizz Fida Çevrimdışı

Abdulmuizz Fida

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ
Admin
Selam, umarım saygı çerçevesinde fikir paylaşımı yapabiliriz.
Selâm saygı çerçevesinde fakat fetva hakkında saygı yeterli değil, Kuran ve sunnet delilli ehli sunnet menhecinde paylaşımlar olmalı
 
E Çevrimdışı

Elisa34

Üye
İslam-TR Üyesi
Yönetime bilgi bâbından yazıyorum. Şifremi yenilemek istemiştim, yenileme linki maili me geldi fakat yaklaşık iki saat boyunca link çalışmadı,bu arada ben Elisa3434 yeni adres aldım. Sonrasında tekrar denedim bu kez nasıl olduysa çalıştı ve sayfaya yönlendirdi, sahte hesap zannetmeyin diye bilgi vermek istedim. Gelen linkler tiklasanizda hemen açılamıyor yaklaşık iki saat sonra açıldı bilginiz olsun.
 
S Çevrimdışı

sünni1458

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Âleykum selam we rahmetullah kardeşim
Aramıza hoş geldiniz, inşeAllah hayırlara vesile olursunuz.
Hocam Türkiye'de 3 kesim baskın. Tekfirci selefiler, sofiler, hadis inkarcıları. Peki siz nerdesiniz. Sosyal medyada göremiyoruz. Aptal sofiler her biri hocayım diye çıkıp onlarca hesap açmışlar Arapça bilmez bidatçı cahiller. Bana örnek attığınız hocaların izlenmesi bile yok. Neden meydan boş?
 
Üst