Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Işid'den halka tevhidi davet-Video

halidvelid Çevrimdışı

halidvelid

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi

İslami Cephe'nin yapmış olduğu resmi açıklamaya göre Ahraruşşam üyesi doktor ebu reyyan işidin içerisindeki kanser hücreleri tarafından vahşice katledildi. Artık yeter diyorum!

Üst kademe alt kademedeki kanser hücrelerini uzaklaştırmalı. Suriye içerisinden garip haberler geliyor. İşidin rejimi bırakıp kurtarılmış bölgelerde İslami Cephenin mevzilerine saldırdığına dair. İnanmak istemiyorum, birileri bilgisi varsa izah etsin. Eğer gerçekse yazıklar olsun..

İslami Cephe ve Nusra'nın vahdete doğru yürüdüğü süreçte bu yapılanlar (eğer gerçekse) hakiki ihanettir.

O İslami Cephe ki açıklamasında açıkca demokrasi ve laikliği reddedip, İslam şeriatının hakim olması için savaştıklarını deklare etti.

Tüm bunlara rağmen bu davranışları sergileyen (eğer gerçekse) harici zihniyetten başkası olamaz.

Birileri Allah rızası için bizleri aydınlatsın, artık gelen haberler kanıma dokunmaya başladı.
 
halidvelid Çevrimdışı

halidvelid

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Tüm bunlara rağmen ırakta dualarımız onlarla beraber inşallh maliki diktasını sona erdirirler. Tek dileğimiz tevhid ehli cemaatlerin ve mücahidlerin artık feri ihtilafları bir kenara bırakıp vahdet bilinciyle ümmeti düştüğü bu çukurdan kurtarması.

Peygamber (sav) Ebu Cehille olan ilişkisi bile ortadayken (Mekke dönemi, ebu cehili sayısız defa tatlı dille islama çağırması), müminlere bu merhametsizlik neden..
 
M Çevrimdışı

Muhammed Et-temimi

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
İşid tüm güçlerini artık ıraka çekmeli.Suriyede savaşmak isteyenler varsa nusret cephesine yönlendirsin...Iraktada savaş başladı şuan.İşid 2 tarafa gerekli özeni gösteremez zaten onun için Iraka odaklanmalı.
 
halidvelid Çevrimdışı

halidvelid

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
"cahillerin ve münafıkların yapacağı iştir."

okuduğunu anlamaktan aciz, olayları değerlendiremeyen, ufuksuz ve hikmetsiz yaklaşımlarla olaylara yaklaşan birine yakışacak tarzda bir ifade olmuş. Bence Allah'a istiğfar et yoksa iftira ettiğin insanlara karşı hem bu dünyada hem de ahirette borçlu olma ihtimalin var.. Ayrıca sadece pc başında oturduğumuzu da nereden çıkarttın..
 

Benzer konular

Üst Ana Sayfa Alt