Seçim bitene kadar yazmıyacağım demiştim ama bu mesajı görünce göz yumamadım,başımı eğip geçemedim.Bu kin ve düşmanlığın verdiği anlayışa anlam veremedim,pkklı mürtedler bile suskun kalmışken,müslümanım diyen birisinin olayın ardından attığı bu mesaja hiç bir anlayışa sığdıramadım,bu ne islamidir nede insani,kına yakıp göbek atmadığın kalmış,söylesene bu camiaya olan bu aşırı kin ve düşmanlığın nedendir?pkkyı biliyoruzda sana ne oluyor.Dilinin kemiği yok,bu nasıl bir silahki tüm kurşunların müslümanalra değiyor,senin bu zehirli ve mermili dilinden kimse kurtulmuyor.Sen o demokrasi şehidi dediğin kardeşimizin tırnağı bile etmezsin,o zindanlarda kaldı,aileleri daha önce pkk ile verilen mücadelede bedeller verdiler,şehid olanlar var,pkk mürtedleri ile savaşta malını kaybetti iş yeri yakıldı ve yıllardırda mücadele ediyordu,sen o rahat koltuğunda efelenirken o mürted pkknın köylerine girmemesi içn karşılarına çıktı hemde korkmadan,,eğer sende zerre kadar yürek varsa,gel buralara iki kelimede pkklıların yüzüne söyle,seni sadece 2 saat diyarbakırda gezdireceğim,bakalım yüreğinde dilin gibi sivrimidir,bu bir parti meselesi değil,hak ve batıl mücadelesidir,her ne kadar sen bunu anlamasanda bu büyledir,biz kelle koltukta ve hergün evden çıkarken akşama eve gidememe hesapları yapıyoruz,ne senin gibiler nede hiç bir kimseye bağlanmadık ve sadece rabbimze dayandık ve hamd olsun ona dayanan diz üstü çökmez,düşmanlığında bir onuru var..Bizler sabah evden çıkarken,eşimizle helalleşip çıkıyoruz,hergün ailelerimiz özernden tehditler alıyoruz,ama yılmadan ve teslim olmadan mücadele ediyoruz,devletin bile buralarda essamesi yokken bizler hertür bedel göze alıp,bir sokak arasında ansızın kurşunlara hedef olmayı göze alarak bu mücadele girdik sen bunu parti ve bez meselesmi sanırsın,sen akıllıda biz ahmakmıyızki bir bez için ölümü göze alalım,heyhat sen uzaktan gazel okurken buralarda mücadeleler veriliyor,kardeşler onların en girilmez dedikleri yere giriyor ve korkmadan karşılarına çıkıyor,bunu demokrasi ruhumu yaptırıyor sanırsın,bizler bu mücadeleyi inşaALLAH şehadetle taçlandıracağız ve sen bu kin ve düşmanlığınla bu demokrasi şehidi dediğin kardeşlerle elbet yüzleşeceksin,eğer isabet etmişsen sorun yok,yok eğer isabet etmemişsen sana hakkımızı asla helal etmiyeceğiz ve elbette o gün herşey net ortaya çıkacaktır.Senki buradakilerin yanında değilsin,ama düşmanlarından daha fazla kindarsın,sana diyecek bir şey yok..sadece bu sevinç ve ve kinini düşmanlarımıza gösterme,her olayın ardından eline sazını alıp hemen özerimizde beyitler söyleme,biraz içinde tut,tutki mürtedlerin ağzının suyu akmasın,zalmler sevinmesin,müslümanlar üzülmesin.pkklılarla olan bu mücadelede onların vurmaları bizi sarsmaz,ama kendine müslümanım diyenlerin kindarlığı bizi yaralar...
şehidimizn şehid olamdan bir saat önceki videosu var ve pkklılarla didişiyor ve onlara karşı izzetli bir duruş sergiliyor,o mürtedlerin dinsizliğini kabul etmeyip sizleri buraya sokmayacağız diyor,çünkü sizler kadın erkek gelip köyümüzde ahlaksızlığı yayamıyacaksınız diyor,sen bunu bayrak savaşı diye iftira atarken o küfrün ahlaksızlığına karşı direniyordu ama eminim buda sana yetmez,onlar bu halkı ifsad etmek için herşeyi yapıyorlar ve bizlerde bunu önlemek için mücadele veriyoruz,sana uzaktan bu bir bayrak veya denokrasi mücadelesi olarak gelebilir,ALLAHcc biliyorya sen bilmesende olur,gerisi umurumda değil,sen bizi nasıl bliyorsan öyle bilmeye devam et,seninle ahirette hesaplaşacağız.....
Rabbimden,demokrasi şehidi dediğin bu kardeşimizle ahirette yüzleşmeni diliyorum,şüphesiz bizimde elimiz yakanda olacaktır,o gün herşey net ortaya çıkacaktır,eğer haklıysan zaten isabet etmişsin,yok eğer değilsen vay haline....