Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Bebek Patikleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
awesome Çevrimdışı

awesome

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Acıklama yapamıyorsun cunku sende bılmıyorsun nıye senden ozur dılemem gertektıgını .Ama benden ozur dılemen ıcın ben bırsuru sebep bılıyorum 1. benım bayan oldugumu nerden bılıosun
2. Sayet bayansam nıne oldugumu nerden cıkarttın
3.Şayet nıneysem buyuklere saygı lutfen
Yanı bana bı ozur borclusun .Sen ozur dıle ama ozrun kabul olur mu bılemıyorum!!!!!!!!!!!

G Çevrimdışı

ginger

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
awesome ' Alıntı:
Acıklama yapamıyorsun cunku sende bılmıyorsun nıye senden ozur dılemem gertektıgını .Ama benden ozur dılemen ıcın ben bırsuru sebep bılıyorum 1. benım bayan oldugumu nerden bılıosun
2. Sayet bayansam nıne oldugumu nerden cıkarttın
3.Şayet nıneysem buyuklere saygı lutfen
Yanı bana bı ozur borclusun .Sen ozur dıle ama ozrun kabul olur mu bılemıyorum!!!!!!!!!!!
awesome dıyeceğini dedı ahi soz sende :ihihih

deli Çevrimdışı

deli

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
ben hala üzerime alınmıyorum. birdefa bir cümleyi üzerime alındım diye senden azar yedim. o günden beridir farkındaysan korkudan hiçbirşeyi üzerime alınamıyorum awesome amcacığım...
hih1yb9.gif
smileygarden87_sm.gif
smileygarden120_sm.gif

awesome Çevrimdışı

awesome

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
:huhuuhuu Ben mı azarlamısım ?Sen mı benden korkuosun? Delı ıste .Senı delısın dedık kolladık, patık yolladık ,delıdır dokunmayın dedık .Ah ah dunya ıste besle karhayı............

deli Çevrimdışı

deli

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
üzerime alınmadan söylemek gerekirse, madem patik yolladın... ben niye hala donuoyruuuuuuuuuuum. ve bir daha azar yemeye niyetim yok. hala üzerimede alınmıyorum.
hih1yb9.gif
smileygarden87_sm.gif
smileygarden120_sm.gif

awesome Çevrimdışı

awesome

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
:eek:hafalanoldum herseye laf yetıstırmesen canın rahat etmez tabı .Usumek senın problemın demek kı bu durum sende kronıklesmıs yapılabılecek bısey yok .Ama bı onerıde bulunabılırım kuran oku ıcını ısıtır :güldüm

deli Çevrimdışı

deli

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
şantiyenin ortasında gezerkjen kuran mı okuyayım. vay beee... asansör boşluğundan yada kat kenarlarından düşersem, kafama dikkatsizliğim yüzünden birşeyler düşerse ( 10 tonluk beton blok v.b.) en azından abdestli kuran lı giderim öylemi... aferim sana. böyle birşeyi de zaten anca ben söylerdim, birde sen söylemeye başlamışsın. belliki yavaş yavaş kıvama geliyorsun. bu arada ben hala üzerime alınmıyorum.
hih1yb9.gif
smileygarden87_sm.gif
smileygarden120_sm.gif

awesome Çevrimdışı

awesome

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
deli ' Alıntı:
şantiyenin ortasında gezerkjen kuran mı okuyayım. vay beee... asansör boşluğundan yada kat kenarlarından düşersem, kafama dikkatsizliğim yüzünden birşeyler düşerse ( 10 tonluk beton blok v.b.) en azından abdestli kuran lı giderim öylemi... aferim sana. böyle birşeyi de zaten anca ben söylerdim, birde sen söylemeye başlamışsın. belliki yavaş yavaş kıvama geliyorsun. bu arada ben hala üzerime alınmıyorum.
hih1yb9.gif
smileygarden87_sm.gif
smileygarden120_sm.gif
:ihihih :ihihih Ne bıleyım sen nerdesın burdan gorunmuyor da !.Hem ezberınde yokm u onu oku barettttttttttt dıcene ıkı guzel ayet oku barı sonra baretttttttttttttttt de hem belkı sozunu dınlerler!!! Bu arada sen benı guldurdun Allah ta senı guldursun .Ya bı dakıka santıyenın ortasında gezerken kur an okuyamıosun ama ınternet kullanabılıosun bu da enteresan bı durum :huhuuhuu

deli Çevrimdışı

deli

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
sorma ahi yaaa. bir bağımlılık yaptı ki bırakamıyorum gitti... arada bir büroya uğramam gerekiyor, yazılı belgeleri onaylamak, projeleri takip etmek için falan. bir ozamanlar ısınabiliyorum. şantiya arasındada dikkat çok önemli. en ufak bir dikkatsizlik kazalara sebebiyet verebilir. bir kişinin hatası diğerlerinede patlayabilir. galiba bir delinin bağıra bağıra kuran okuyarak şantiyeyi gezmesi herkesin dikkatini dağıtabilir. haliylede her gün eğitim ve iş zaiatı verebiliriz. bu kadar adamı gömecek yer bulamamakta cabası... ( bu arada hala çaktırmadan üğzerime alınmıyorum )
hih1yb9.gif

smileygarden87_sm.gif
smileygarden120_sm.gif

deli Çevrimdışı

deli

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
bak ben onu düşünmemiştim. böylelikle toplu katliam da yapabiliriz değilmi...  
smileygarden87_sm.gif
smileygarden120_sm.gif

deli Çevrimdışı

deli

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
madem öyle ahi, sudeysi abiyide getirelim. onun sesini duyan zaten işini, gücünü bırakır dikkat desen uçar, gider. bir günde bir şantiye dolusu işçiyi imha edebiliriz. hem hepside sudeysi abiden kuran dinlerken allah yolunda niyazi olurlar... ne güsel dimi...
smileygarden87_sm.gif
smileygarden120_sm.gif

deli Çevrimdışı

deli

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
aman abi...  :eek:hafalanoldum aman sen okuma. arada bende kaynamıyım
hih1yb9.gif

smileygarden87_sm.gif
smileygarden120_sm.gif

samanpan Çevrimdışı

samanpan

.
Site Emektarı
HİHİHİ
ÇÖZÜMÜ VAR YAW ÖLE OKUMAYACAM.. İKİMİZ DE KULAKLARIMIZI TIKAYACAZ
İŞÇİLERİ DE PARA VERİLİYO DİYE TOPLAYACAZ
BEN Bİ BAŞLAYACAM FETİH SURESİNE
::
ONDAN SONRA BİZ FATİH OLACAZ ::

deli Çevrimdışı

deli

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
iyide ahi... bunlar fetih süresini duyunca, kendi aralarında birbirlerine karşı cihada kalkmasınlar sonra :eek:hafalanoldum
smileygarden87_sm.gif
smileygarden120_sm.gif

deli Çevrimdışı

deli

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
sende ne ses varmış öyle ahi. niye bu zamana kadar sakladın bizden. bir elif lam mim çek bakayım. 3 elif uzat ama sonunu :huhuuhuu
smileygarden87_sm.gif
smileygarden120_sm.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Ana Sayfa Alt