Alınma desem işe yarar mı??? :dillll :dillll :dillll
Çevrimdışı awesome İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 7 Ara 2007 #161 Alınma desem işe yarar mı??? :dillll :dillll :dillll
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 7 Ara 2007 #162 banamı dediin. üzerime alınmak istemiyorumda o yüzden sorayım dedim***
Çevrimdışı awesome İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 7 Ara 2007 #164 Hay sana uyanda kabahat delı ıyıkı bı laf ettım ha pısman oldum sen ustune alınman gerekınce rahat rahat alın .Ama gerekınce :dillll
Hay sana uyanda kabahat delı ıyıkı bı laf ettım ha pısman oldum sen ustune alınman gerekınce rahat rahat alın .Ama gerekınce :dillll
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 7 Ara 2007 #165 banamı dediniz. hala üzerime alınmadığım için anlayamadımda. sanki birisinin benden özür dilemesi gerekirki bende güzelcene üzerime alınayım
banamı dediniz. hala üzerime alınmadığım için anlayamadımda. sanki birisinin benden özür dilemesi gerekirki bende güzelcene üzerime alınayım
Çevrimdışı awesome İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 7 Ara 2007 #166 hafalanoldum kım banamı dedın uzerıme alınmalımıyım sole ona gore alınım :huhuuhuu :huhuuhuu :huhuuhuu
hafalanoldum kım banamı dedın uzerıme alınmalımıyım sole ona gore alınım :huhuuhuu :huhuuhuu :huhuuhuu
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 7 Ara 2007 #167 yoooooooo. sana demedim. sen hiç üzerine alınma
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 8 Ara 2007 #169 hayırdır. yine niye üzerine alındınki... :huhuuhuu
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 8 Ara 2007 #170 nıye uzerıne alınıonuz kii :huhuuhuu
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 8 Ara 2007 #172 ne diyonuz ki yine başlamışsın deli
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 8 Ara 2007 #173 bırılerı uzerıne alınmadım numeresi yapayoooo :dillll
Çevrimdışı awesome İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 8 Ara 2007 #174 :huhuuhuu Ben bilmem onu deliye sormak lazım o baslattı :yale
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 8 Ara 2007 #175 üzerime alınmadan söylemek gerekirse... benmi başlatmışııııııııııııııııııııım. mızıkçılık yapma şimdi. üzerime yine alınmadan söylemek gerekirse özür bekliyorum :dillll :huhuuhuu
üzerime alınmadan söylemek gerekirse... benmi başlatmışııııııııııııııııııııım. mızıkçılık yapma şimdi. üzerime yine alınmadan söylemek gerekirse özür bekliyorum :dillll :huhuuhuu
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 8 Ara 2007 #177 ginger ce de bir özür gerekmiş :huhuuhuu
Çevrimdışı awesome İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 8 Ara 2007 #179 deli ' Alıntı: üzerime alınmadan söylemek gerekirse... benmi başlatmışııııııııııııııııııııım. mızıkçılık yapma şimdi. üzerime yine alınmadan söylemek gerekirse özür bekliyorum :dillll :huhuuhuu Genişletmek için tıkla ... :huhuuhuu ben mı acıkca neden ozur dılemem gerektıgını acıkla burda butun forum un onunde senden ozur dılerım anlastık mı?
deli ' Alıntı: üzerime alınmadan söylemek gerekirse... benmi başlatmışııııııııııııııııııııım. mızıkçılık yapma şimdi. üzerime yine alınmadan söylemek gerekirse özür bekliyorum :dillll :huhuuhuu Genişletmek için tıkla ... :huhuuhuu ben mı acıkca neden ozur dılemem gerektıgını acıkla burda butun forum un onunde senden ozur dılerım anlastık mı?