Elhamdülillahirabbilalemin. Bende aşırı bir yorgun ve bitkinlik , tükenmişlik hissi , bazende insanlara aşırı değer yükleme buna bağlı öfke vs kontrolsüzlük oluyor. Birde son 1 1.5 yıldır filan zihin karışıklığı dağanıklığı oluyor. Birde yaşadığım yoğun duygu kaygı anksyeteyi fiziksel acı olarak hissediyorum. Psikologa gidiyorum bazen biraz açılınca iyi geliyor. 3 5 gün iyi sonra kötü olabiliyorum acı çekebiliyorum. Çözüm olarak kitap okuyorum ibadetlerimi yapıyorum detoks yapıyorum kendimi birşeylerden geri çekme , haftada 1 2 spor yapıyorum , bazen yürüyüş yapıyorum gücüm yettiğincede çalışmaya gayret ediyorum. Bana iyi gelen şeyler ibadetlerimi tam yapma birde yasaklardan uzak durma. Fakat israf edince zamandan olsun yeme içme konusunda olsun artmaya başlıyor şikayetler. Malum ahir zaman denilen bir zamandayız kolay değil çözüm vasat bi müslüman olmak ama bunuda yapamıyoruz. Yapamayınca başta saydığım şikayetler artıyor. Elhamdülillahirabbilalemin herşeyde hayr vardır. Rabbim bi hatamız varsa affetsin