Henüz yeni üye olduğumdan her bir konuyu tam inceleyip okumaya çok zaman lazım. Eski konularıda yokluyorum tabiiki. Eğer bir mahzuru yoksa, cevaplamaya girişiyorum. Konu kapanmışsa o zaman başka.
Kusuruma bakmayın saygıdeğer kardeşlerim, ama bir fikir de bulunabilirmiyim? Sanki, evet buyur diyen olmuş gibi açtan girişiyorum. Allah c. c bana akıl versin, hakkım olmadığı durumlarda iki çenemin arasına sahib olmamı nasib eylesin. Amin.
Ben nefsime hakim olmasını bilseydim, yüce Allah'ım c.c beni zaten başka yaratırdı. Demek ki herşeyi hakkıyle bilen Rab, beni böyle yaratmış.
Ne demiştim nefis, ah gözü kör olasıca nefis. Namaz vakti demez Dua vakti demez hemen ön plana geçen nefis.
Saygıdeğer kardeşlerim, kimsenin günahını üzerine almak istemessiniz, kim isterki, her kulun kendi günahı kendine yeter misali.
Lafın kısası, öyle bir program varmıdır bilemiyeceğim, amma arzu ederdim olmasını. Namaz vakitlerinde şöyle bir bluescreen olsada, site Namaz vakitlerinde en azından yarım saat ulaşılmaz olsa. İmkanı varmı yoksa imkansız bir şey mi arzu ediyorum.
Ben cahili, ben miskini de bu yolla Namaz a davet olur ve sevabına da ortak olursunuz. Ezan sesini duyup duymamakla alakası yok, Ezan okunmayan yerlerde cep telefonu apps lerinde insan Ezan vakitlerini indirip, dinleyebilir. Benim anlatmak istediğim, site sebep olmasın, Namaz vakitlerinde oyalanmasınlar burada.
Şimdi akıllı biri çıkar da beni siteye girmeye yasaklarsa, acaba durum da bir değişiklir olurmu.
Herkesin kendisine göre düşünceleri var. Sizlere de soruyorum fikirlerinizi, ne dersiniz. Terbiyesizlikte bulunuyor, kalbinizi kırıyorsam şimdiden çok özür diliyorum, hakkınızı helal edin lütfen.
Yerlerin göklerin sahibi, tek dönüşü O'na olan, bir eşi bulunmayan, bizleri var edip bizlere Rahmet kapılarını açık tutan, nankörlüğümüze geçici olarak anlayiş gösterip bizleri hayatta tutan, gereken tek Hak yolu bulmamız amacıyla bize Sevgilisi'ni Resul s.av olarak gönderen yüce Allah c.c bizleri, bu arzuda bulunanları, hidayete ulaştırmaya elbette Kadir'dir.