İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamunaleykum abilerim ve kardeşlerim.Konuyla ilgili bilgisi olanlar yardımcı olursa iyi olur inşaAllah. Windows 7, Photoshop, Pc için gerekli Programlar ve oyun cd'leri almak doğru mudur?Bu konu hakkında cevaz var mıdır?
Dini (İslami) Eserlerde Kul Hakkı Olmaz İslami Eserlerin Korsanlarında (yan sanayilerinde) Kul Hakkı Olmaz
Dini Olmayan Eser ve Programların (Sahibi Kâfir Olsa Bile) Kopyalanması Haramdır!
@Abdulmuizz Fida hocam dini eserlerde kul hakkı olmaz isimli yazının linki calismiyor. Aranılan sayfa bulunamadı mesajı veriyor. Başka bir yazının içindeki linkten ulaşmaya çalıştım gene aynı hata
Sorunu buldum. Verdiğin linkte korsan-yayın dan sonra 3 tane tire işareti olmasına rağmen tilandiginda tek tireli olarak yönlendiriyor brawsera kopyalayıp düzelince calisti
Bir yandan da windows amerikanın, aynı zaman da yaygın olarak kullanılan bir çok yazılım da amerikan şirketlerine ait. Biz bunları alınca amerikan ekonomisine katkı sağlamış da oluyoruz aynı zamanda. Şeytan amerikanın güçlenmesine çok az da olsa vesile olmak ne derece doğrudur onu bilemiyorum.
Bir yandan da windows amerikanın, aynı zaman da yaygın olarak kullanılan bir çok yazılım da amerikan şirketlerine ait. Biz bunları alınca amerikan ekonomisine katkı sağlamış da oluyoruz aynı zamanda. Şeytan amerikanın güçlenmesine çok az da olsa vesile olmak ne derece doğrudur onu bilemiyorum.