Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Dua İsteyenler Buraya

~hilal~ Çevrimdışı

~hilal~

لا حول ولا قوة إلا بالله
İslam-TR Üyesi
Anladım kardeşim ama yinede kardeşin durduk yerde kendini zora sokmuş işte cahillik mi desem gençlik mi desem... Kızdığı için gitmemiş diyorsun ama bak yine olan kendine olmuş, bu stresi sıkıntıyı yaşamasaydı keşke diye geçti aklımdan ama demiyim şeytan sevinmesin.. Herseyde bir hayır vardır, belki bu çektiği sıkıntılar ona bişeyler öğretir ve aynı hatayı tekrarlamaz ilerde.. Allah svt sıkıntılarınızı sevince çevirsin ve kardeşin için ne hayırlıysa onu versin.. Âmin
Ablacım eğitim sistemimizi yakından tanısan ne gibi tezatlar,gereksiz uygulamalar,zorlamalar var... Ders dinlenilmediği halde yoklamadan kalmamak için girilen dersler, anlatmış olmak için anlatan hocalar,zorunlu dersler...
Allah kolaylık versin kardeşinize geçer inşallah
 
A Çevrimdışı

ahmet53

Üyeliği İptal Edildi
Banned
Allah icin banada dua edin dunyalik degil ama allah hepinizin dualarini kabul etsin insaallah
Bunlardan sonra gelenler şöyle derler: Rabbimiz! Bizi ve bizden önce gelip geçmiş imanlı kardeşlerimizi bağışla.”(Haşr Sûresi, 59/10)

“Hem kendinin, hem de mü’min erkeklerle mü’min kadınların günahlarının bağışlanmasını dile!”(Muhammed Sûresi, 47/19)

“Ey Rabbimiz! Hesabın görüleceği gün beni, anamı, babamı ve bütün mü’minleri bağışla!” (İbrâhim Sûresi, 14/41)

Bir Müslüman, yanında bulunmayan bir din kardeşi için dua ederse, mutlaka melek ona, aynı şeyler sana da verilsin, diye dua eder.” (Müslim, Zikir 86; Ebû Dâvûd, Vitir 29)

“Bir Müslümanın, yanında bulunmayan din kardeşine yapacağı dua kabul olunur. Bir kimse din kardeşine hayır dua ettikçe, yanında bulunan görevli bir melek ona, ‘Duan kabul olsun, aynı şeyler sana da verilsin.’ diye dua eder.”(Müslim, Zikir 87, 88; İbni Mâce, Menâsik 5)

Sizden biri kendisi için istediğini Müslüman kardeşi için de istemedikçe kâmil imana sahib olmuş olmaz." (Buhârî Îmân 7; Müslim Îmân 71)
 
أم السلام Çevrimdışı

أم السلام

حسبي الله ونعم الوكيل
İslam-TR Üyesi
KAYA Çevrimdışı

KAYA

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
kardeşler banada dua inşallah ihtiyaç
 
ehli yemin Çevrimdışı

ehli yemin

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
ehli yemin Seni tekrar arayacaktım,o gün pek fazla konuşamadık. telf. arızalandı seni merak ettim olaylar sizin orada olmuş sanırım.AMAN DİKKATLİ OL BACIM... ALLAH ın LANETİ ZALİMLERİN ÜZERİNE OLSUN İNŞAALLAH.
Başınız sağolsun inşaLLAH.

Saol ablacim insaallah konusuruz . Amin amin duani eksiltme yeter insaallah .
 
Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
Selam aleykum we rahmetullahi we berekatuhu

Ögrenmem gereken çok sey var, bunlardan 1'i ve en önemlisi dinim, fakat zor ögreniyom, üstelik kafamda agriyor ve dönüyor...
Bide seytan benimle daha çok ugrasiyor, vesveseler, geceleri uyuyamamak vs.. çok korkuyom :'(
Rabbim tüm kardeslerime yardim etsin
Dua edinde bu kardesiniz hayirlisi ile ögrensin...

Is bulmam gerekiyor, belki Ramadan'dan sonra bulabilirim ama bu bas agrisi/donmesi ve stres ile nasil yapacagim bilemiyom, hayirlisi
Rabbim kardeslerime hayirli bi is nasip etsin
Bide gözlerim agriyor, gözlük takiyom, lütfen bunada dua edin..

Babamda hastaligi fazlalasti, eve ben bakmam gerekirken benimde durum ortada : (
Rabbim tüm hastalara sifa versin
Bu Ramadan'in son gunlerinde bu kardesinizide unutmayin insaAllah
 
M Çevrimdışı

muhammed ikbal sivasi

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Selamun aleykum ve rahmetUllah
Akhiler şu ara buyuk bir sıkıntı-fitne karışımı bir sınav icindeyim. Şuphesiz Allah cc kimseye taşıyamayacağı yük ýüklemez. Sizlerden isteģim inancıma zarar verebilecek bu sıkıntıdan Allah u Tealanin hoşnut olabilecegi sekilde kurtulabilmem icin dua etmeniz. Allah cc günahlarımızı affetsin ve bizi cennetinde rızıklanan kullarından eylesin... Allah cc hepinizden razı olsun.
 
E Çevrimdışı

ebu isa

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Selamun aleykum ve rahmetUllah
Akhiler şu ara buyuk bir sıkıntı-fitne karışımı bir sınav icindeyim. Şuphesiz Allah cc kimseye taşıyamayacağı yük ýüklemez. Sizlerden isteģim inancıma zarar verebilecek bu sıkıntıdan Allah u Tealanin hoşnut olabilecegi sekilde kurtulabilmem icin dua etmeniz. Allah cc günahlarımızı affetsin ve bizi cennetinde rızıklanan kullarından eylesin... Allah cc hepinizden razı olsun.
ALLAH(swt) sıkıntılarının tümünü gidersin. Dinini kalbinde sabit kılsın. Allahumme amin.
 
İslamicdaddy Çevrimdışı

İslamicdaddy

Hayırlısı
İslam-TR Üyesi
Kim burada dua istemiş ise Allah azze ve celle istediğinin iki katını ona versin, istediği şeye ek olarak onu mutlu edecek bir hayır daha murad etsin. Allah hak yolunda yürüyen tüm abi/kardeşlerimi cennetine koysun ve cehennem azabından da emin etsin. Allah fiilen vereceği İslam zaferini, sizleri ilim ehli yaparak kalem ile de zaferi Sahih İslam üzere kılsın. Siz abi ve kardeşlerimden de bir dua isteğim yok, Allah sizlerden razı olsun. Ben en güzel duayı inşallah alacağım.

"Bir müslümanın din kardeşinin arkasından ettiği hayır dua kabul olur. O dua edince, bir melek, “Âmin, kardeşin için istediğinin aynısı sana da verilsin” der. | Müslim, Tirmizi, İbni Mace
 
Halid Ahmed Çevrimdışı

Halid Ahmed

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Selamınaleykum ve rahmetullah.Ey Allah a ve ahiret gününe iman eden güzel ahlaklı kardeşlerim.Dualarınıza benide katar mısınız?Gurbetteyimde canım,ruhum daralıyor.Tanıdıklardan dua istiyorum ama duanın da cimriliğini onlarda gördüm,SubhanAllah,mümin cimri olur mu?Birde dua için?Vallahi sizi kardeş bildin,tanımasamda Allah için seviyorum.Canım çok sıkkın,depresyondayım resmen,ne olur o güzel dualarınıza benide katın,Allah razı ola
 
Üst Ana Sayfa Alt