İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Uzun zamandır almak için en ucuzunu kolladığım seti aldım elhamdulillah : Tefhîm'ul Kur'an.
Ve Allah'ın lütfu, piyasa değerinin en az 100-120₺ altında bir fiyata.
-Zikir Ehline Sorun (Tavsiye üzerine aldım içinde güncel itikad meseleleri var)
-Nasıl İhlas Sahibi Olabilirim?
-Müslümanlarla-Kafirlerin İlişkileri
-Zahidlerin sofrası ( Bu kitabı inceledim içinde sahabenin, tabiinin... sözleri var ama delilleri yok)
ÖNCE BAŞKA BİR YAYIN EVİNİN OKUMUŞTUM BU BU BASKIYI YENİ ALDIM DAHA SADE VE DAHA HOŞUMA GİTTİ. HADİSLERİN HÜKMÜNÜ ANLATIYOR BANZE DİPNOTLARLA AÇIKLAMALARDA GÜZEL OLMUŞ.
Ekli dosyayı görüntüle 31082 ÖNCE BAŞKA BİR YAYIN EVİNİN OKUMUŞTUM BU BU BASKIYI YENİ ALDIM DAHA SADE VE DAHA HOŞUMA GİTTİ. HADİSLERİN HÜKMÜNÜ ANLATIYOR BANZE DİPNOTLARLA AÇIKLAMALARDA GÜZEL OLMUŞ.
Ekli dosyayı görüntüle 31082 ÖNCE BAŞKA BİR YAYIN EVİNİN OKUMUŞTUM BU BU BASKIYI YENİ ALDIM DAHA SADE VE DAHA HOŞUMA GİTTİ. HADİSLERİN HÜKMÜNÜ ANLATIYOR BANZE DİPNOTLARLA AÇIKLAMALARDA GÜZEL OLMUŞ.
Son aldığım kitap buydu yazarı ilker yiğit olduğu için almıştım güzel bir kitap tavsiye ederim,
İlker yiğit hocayı bu forumda birçok kişi bilir 2003 2004 yıllarında Tevhidi belgeseller çıkartıp piyasaya sürerek birçok insanın Tevhid ile tanışmasına vesile olmuştu ve hala o videoları editleyip twitter dan paylaşarak daveti elimden geldiği kadar güzel bir şekilde yaymaya çalışıyorum...