İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
forum beni özledin sanırım neyse döndük inşALLAH bende seni özledim açıldı okulumuz bizim de burda ki mesaimiz başladeı herkese tekrardan selam aleykum ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm :cihad :cihad :cihad :cihad :cihad :cihad
Elhamdulillah, bugün cok iyiyim. Hamdolsun Alemlerin Rabbine ki babam hayirlisiyla eve geldi artik yavas yavas düzelmeye basliyor, ins. devamida gelecek.
artik arada bi forumada giriyorum.
yarin tc vatandasligindan tamamen cikiyorum :ahaboleoldum iyimi kötümü tam bilemedim, ama Allah hayirlisini versin, pasaportumu kesecekler ya bi ona yaniyorum :agliyorum
neyse yarin ins. german olacam ... german but muslim
bidee evde patliyorum artik, benim acilen calismam lazim, okulda dondu :üzgünüm bakalim akibetimiz ne olacak...